Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto TELO má Rytmus v posteli: Jasmina je hotová BOHYŇA!

Jasmina Alagič Vrbovská Zobraziť galériu (4)
Jasmina Alagič Vrbovská (Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic)

MAURÍCIUS - Tá žena je dokonalá! Aj takéto komentáre sa objavujú pod fotkou, ktorú moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (32) zverejnila na svojom Instagrame. Kráska si aktuálne spolu so svojimi najbližšími užíva dovolenku v exotike. Nuž a v plavkách vyzerá... LUXUSNE!

Jasmina Alagič Vrbovská vyrazila za oddychom a zábavou. Spoločne so svojím manželom raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským, synčekom Sanelom a najlepším kamarátom Milanom sa vybrali na dovolenku na Maurícius. 

Kráska počas oddychu nezabúda na svojich priaznivcov, ktorých má na Instagrame takmer 500-tisíc. Delí sa s nimi o zaujímavé videá a zábery. Že sa rozhodne nenudia, musí byť pri ich prezeraní jasné hádam každému. 

VIDEO: Jasmina Alagič sa na dovolenke rozhodne nenudí. 

Jasmina zverejňuje aj ozaj vydarené zábery. Spomenúť možno spoločnú fotku s manželom a synčekom, či tú, na ktorej pózuje v sexi plavkách. Nečudo, že ju fanúšikovia zahrnuli pochvalnými komentármi. Pani Vrbovská totiž skrýva pod šatami výstavnú postavičku. 

Jedna z fanúšičiek sa pri tej príležitosti zverila s tým, že si rovnaké plavky objednala. Pri ich skúšaní však zistila, že jej vôbec nesedia. Hromžila a nadávala, že sú vyrobené na nereálne dokonalé postavy. „Hm, je to tu! Sú šité na teba,” dodala s pobavením. 

FOTO: Jasmina Alagič Vrbovská vystavila na obdiv svoje dokonalé krivky. 

 

Viac o téme: Jasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu