Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hospodárovi praskli NERVY: V markizáckej šou ZOMRELI TRI zvieratá… Zbaľ sa, ideš DOMOV!

Zbaľ sa, ideš DOMOV! Zobraziť galériu (6)
Zbaľ sa, ideš DOMOV! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Stratil trpezlivosť! Už niekoľko sérií na markizáckej Farme panuje pravidlo - život za život. Znamená to, že ak vinou farmárov uhynie zviera, zodpovedný súťažiaci si musí zbaliť veci a namiesto výhry ho čaká akurát tak priamy návrat domov. V tejto sérii však hospodár akosi zmäkol a farmárov od vyhadzovu ušetril. Lenže teraz už stratil nervy!

Farma prišla rovno o tri morky. Tie zomreli kvôli podchladeniu, pretože nikto z farmárov ich na noc nezavrel. Ráno pod jednou z budov našli len ich stuhnuté mŕtve telá a na záchranu už bolo neskoro. Teda okrem jednej, ktorú sa podarilo zachrániť, keď ju preniesli do tepla. Už od začiatku bolo zjavné, že ide o nedbanlivosť zo strany súťažiacich. 

Kvôli nezodpovednosti farmárom uhynuli tri morky.
Zobraziť galériu (6)
Kvôli nezodpovednosti farmárom uhynuli tri morky.  (Zdroj: TV Markíza)

Keď Eva a Peter morky zatvárali, podarilo sa chytiť len tri. A keďže Eva na to zabudla a nikto sa nemal k tomu, aby sa ich ešte pokúsil chytiť, prišli o život. Peter ako sluha síce prisľúbil, že sa k nim vráti, no napokon ich nechal vonku v zime. Veľkú zodpovednosť na svojich ramenách niesol aj Mesut, keďže ich ako farmár týždňa neskontroloval. Dávid si zasa neodpustil nemiestne poznámky a vo veľkom vyhlasoval, aby sa na morky vykašľali, hoci pred kamerami hovoril niečo iné. 

Hospodár Martin bol veľmi nahnevaný
Zobraziť galériu (6)
Hospodár Martin bol veľmi nahnevaný  (Zdroj: tv markíza)

Jeden zo súťažiacich si musel okamžite zbaliť veci
Zobraziť galériu (6)
Jeden zo súťažiacich si musel okamžite zbaliť veci  (Zdroj: tv markíza)

Ďalšie uhynuté zvieratá na tejto farme už nenechali chladným hospodára Martina, ktorému došla trpezlivosť. Nečakane prišiel na statok a farmárom poriadne vyčistil žalúdok. „Budeš musieť previať zodpovednosť. Ozaj tu nepotrebujem farmára, ktorý sa mi nepostará o zvieratá. Choď si zbaliť veci,” vyhlásil, po čom musel jeden zo súťažiacich farmu okamžite opustiť. A to ani zďaleka nebolo všetko. Nekompromisný Martin udelil aj ďalší trest. On sám a na mieste rozhodol aj o prvom duelantovi. 

Kto odišiel, kto ide do duelu a ako to celé dopadlo? To všetko uvidíte na Markíze už dnes večer! 

Viac o téme: Farma 13
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu