Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Český spevák o neočkovaných: Ste KRETÉNI... Vyhyniete ako prví a bude pokoj!

Aleš Brichta Zobraziť galériu (3)
Aleš Brichta (Zdroj: TV3)

PRAHA - Mnohých ľudí rozčuľuje v dnešnej situácii veľká skupina spoluobčanov, ktorá nemá vážny dôvod nedať sa zaočkovať a neustále tu šíri koronavírus. Nervy má z týchto jedincov aj český spevák Aleš Brichta.

Zakladateľ skupiny Arakain Aleš Brichta trpí viacerými chorobami, a tak s očkovaním proti koronavírusu neváhal. Pandémia mu už poriadne lezie na nervy a spolu s ňou aj takzvaní antivaxeri. „Nerád sa k tejto téme vyjadrujem, ale poviem to jasne, keď je človek taký kretén a nenechá sa očkovať, tak je to na ňom. Ja týchto ľudí, čo majú neustálu potrebu rozširovať, že nie sú očkovaní a ani sa nenechajú, nemám rád,” vyhlásil pre Extra.cz. 

Český spevák o neočkovaných:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČT)

Vadí mu však, ako si táto skupina neuvedomuje, že ohrozuje aj ostatných okolo seba. „Najväčšie riziko je v tom, že tú nákazu roznášajú a to je zlé,” povedal. Problém vidí aj v tom, že antivaxeri sú často aj odporcovia rúšok a respirátorov. „Keby aspoň nosili ten blbý náhubok a nehrali sa na mudrcov, ktorí sa nenechajú obmedzovať v rámci svojej slobody. Zdá sa mi, že sa len chcú hádať, ale nevidím dôvod, prečo sa preto rozčuľovať. Ja hovorím, veď tie rúška nenoste a neočkujte sa. Nakoniec príde k prirodzenej selekcii, proste vy vyhyniete a bude pokoj,” objasnil svoj postoj hudobník. 

Aktuálne na nezaočkovanie sa doplatil český herec Miroslav Etzler, ktorý skončil s covidom a obojstranným zápalom pľúc na kyslíku. Svoje rozhodnutie neočkovať sa samozrejme oľutoval. Jeho vlastný brat mu odkázal, že keď sa takto správa otec malého syna, je to bezohľadné sebectvo. 

Český herec leží s COVIDom na kyslíku: Mrazivé slová o očkovaní… Bola to obrovská CHYBA!

Neočkovaný Etzler (56) na kyslíku s COVIDOM: Drsný odkaz od brata… Žiadna ľútosť, je to BEZOHĽADNÝ SEBEC!

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler  (Zdroj: Instagram M.E.)

Viac o téme: Aleš Brichta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu