Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na MARKÍZE SKONČIL obľúbený fešák: PLAKALI za ním aj MUŽI!

Na MARKÍZE SKONČIL obľúbený fešák! Zobraziť galériu (4)
Na MARKÍZE SKONČIL obľúbený fešák! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Fráza "chlapi neplačú" má od reality naozaj ďaleko. Slzy dokážu pustiť aj tí najtvrdší muži, no a aktuálne sa to ukázalo aj počas poslednej epizódy markizáckeho Love Islandu. Domov musel odísť jeden z najobľúbenejších obyvateľov vily!

Po posledných dňoch bol vo vile pretlak súťažiacich, ktorí nemali svoj pár. A medzi nimi aj exotický Slovák Nathan. Ten tvoril niekoľko týždňov dvojicu s českou tanečnicou Tess, lenže práve ona musela minulý týždeň opustiť vilu. To, že je dvojicu s Nathanom netvorí len z čírej náklonnosti, jej neverila väčšina súťažiacich vo vile a hlavne diváci, ktorí si urobili obraz vďaka tomu, čo videli na obrazovkách. 

Na MARKÍZE SKONČIL obľúbený fešák: PLAKALI za ním aj MUŽI! (Zdroj: TV Markíza)

Keď si mali obyvatelia vily vybrať, koho zo zvyšných súťažiacich vykopnú domov, voľba padla práve na Terezu. Nathana ušetrili, keďže jemu verili, že jeho city sú naozaj úprimné. Avšak na ďalších niekoľko dní zostal bez polovičky a hoci sa s ním plánovala spárovať Mirka, tú si vybral Patrik, ktorý mal ako nováčik imunitu a možnosť voľby dostal medzi prvými. 

Nathan musel opustiť vilu
Zobraziť galériu (4)
Nathan musel opustiť vilu  (Zdroj: TV Markíza)

Nathan tak ostal single a musel si zbaliť kufre. Jeho odchod zamrzel ako divákov, tak aj "ostrovanov" vo vile. Ťažko to niesol najmä Martin, ktorý si s čokoládovým športovcom vytvoril naozaj pevné priateľské puto a po voľbe sa rozplakal. Ako Martina Nathanov odchod zmohol, uvidíte vo videu vyššie! 

Viac o téme: NathanLove Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu