Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Českí diváci majú BRUTÁLNE NERVY... A môžu za to SLOVÁCI!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Českí a slovenskí občania si až tak často do vlasov neskáču. Hovoríme si "bratia" a ak aj už dôjde k nejakej škriepke, takmer vždy za ňu môže hokej. Tentokrát si ale opäť poriadne skočili do vlasov. A môže za to markizácka reality šou Love Island!

Netypická televízna zoznamka je založená na tom, že si skupinka fyzicky príťažlivých ľudí hľadá lásku prostredníctvom pobytu v luxusnej vile na exotických Kanárskych ostrovoch. Súťažiaci sú pod neustálym dohľadom všadeprítomných kamier vo vile, kde musia vytvoriť páry. Niektorí z nich si padli do oka už na prvý pohľad, iní vytvoria dvojicu len preto, aby zotrvali a počkali, kým do šou nastúpi príťažlivý nováčik. 

Pred pár dňami dievčatá absolvovali rýchle rande, kde sa im predstavili rovno štyria adepti bažiaci po láske. A medzi nimi bol Tomáš, ktorého baby okamžite zavrhli. Do vily si vybrali fešáka Vaška, no na druhý deň prišlo veľké prekvapenie. Na sociálnych sieťach a v aplikácii totiž prebiehalo hlasovanie, kde ďalšieho muža mohli zvoliť diváci. Na výber mali z troch, ktorí sa do šou cez rýchle rande nedostali. 

Títo traja muži bojovali o divácku priazeň. Hlasovanie na sociálnych sieťach vyhral Tomáš
Zobraziť galériu (6)
Títo traja muži bojovali o divácku priazeň. Hlasovanie na sociálnych sieťach vyhral Tomáš  (Zdroj: TV Markíza)

Kvôli Tomášovi museli dievčatá chtiac-nechtiac obetovať jedného iného muža.
Zobraziť galériu (6)
Kvôli Tomášovi museli dievčatá chtiac-nechtiac obetovať jedného iného muža.  (Zdroj: TV Markíza)

No a hlasovanie vyhral práve Tomáš, ktorý bol jediným Slovákom v spomínanej skupinke z rýchleho rande. Obyvateľov vily však ešte viac ako jeho príchod šokoval fakt, že v tom momente si museli zvoliť niekoho, kto vypadne. A keďže Vašek dostal imunitu, vyhodiť museli niekoho z pôvodnej partie. 

S ťažkým srdcom a slzami v očiach dievčatá zvolili Petra. Pôvodného obyvateľa vily, ktorý si síce žiadne ženské srdce zatiaľ získať nedokázal, no zaujal svojou osobnosťou, kamarátskym prístupom a pozornosťou voči ženám. A českí diváci začali zúriť. Slečny totiž museli jeho konár podpíliť práve kvôli Tomášovi zo Slovenska, ktorý sa žiadnej ostrovanke nepáčil. Vyhadzov Petra za to vôbec nestál a zo všetkého vinia slovenských divákov. 

So šou sa musel rozlúčiť Petr
Zobraziť galériu (6)
So šou sa musel rozlúčiť Petr  (Zdroj: TV Markíza)

„Môžme sa poďakovať slovenským susedom. Bol tam jediný Slovák. Tak jasné, že všetci za neho hlasovali,” píšu na sociálnych sieťach. „Slovákov je vo vile málo, Česko má v počtoch dosť navrch, zjavne si tam potrebovali nejakého svojho pretlačiť,” hneval sa Martin. „Neverím, že je tu jediný Čech, čo by hlasoval za tamtoho, keď ho dievčatá vyslovene najviac nechceli. Len Slovákom sa nepáči, že tam mali len jedného svojho chlapa a vadí im, že my máme viac,” hromžili na adresu našich krajanov. 

Diváci zúria, že Petr vpadol kvôli niekomu, koho dievčatá vo vile najviac nechceli.
Zobraziť galériu (6)
Diváci zúria, že Petr vpadol kvôli niekomu, koho dievčatá vo vile najviac nechceli.  (Zdroj: TV Markíza)

Našli sa však aj takí, ktorí skôr obviňujú stratégiu televízií Markíza a Nova. „No vidím, že si ho skôr vybrali televízie. Všetci chceli Patrika. Bol najviac. Ale rozumiem tomu, že potrebujú akciu,” myslí si Kristína, s ktorou súhlasilo niekoľko ďalších diskutujúcich. A čo vy? Ste spokojní s tým, že sa do vily dostal "náš" Tomáš? 

Viac o téme: TomášPetrLove Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu