Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Musí to ísť VON: Nedala si pokoj s ÚPRAVAMI a teraz... Kontroverznej farmárke sa ROZTIEKLA kyselina NAPICHANÁ v tvári!

V tvári sa jej roztiekla kyselina! Zobraziť galériu (4)
V tvári sa jej roztiekla kyselina! (Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Rebeka Hlavatá patrí medzi najvýraznejších účastníkov z poslednej série Farmy. Preslávila sa ale úplne neslávne. Diváci si ju budú navždy pamätať ako tú, ktorá svojej kamoške prebrala chlapa. Bez hanby, hneď po jej vypadnutí a rovno pred kamerami. Brunetka to s Henrichom Kuľkom napokon dala dokopy aj v realite, vzťah im však nevydržal.

Párik si našiel slušné množstvo fanúšikov, Rebeka sa s ním odsťahovala do Košíc, no veľkej láske bol zrazu koniec. Rovnako ako aj spoločným instagramovým príspevkom. Prázdno po nich teraz fitnes trénerka zapĺňa rôznymi momentami zo svojho života, kde majú svoje trvalé miesto aj nekonečné skrášľovacie zákroky. 

Bývalá farmárka sa nikdy netajila tým, že má k týmto procedúram blízko a dala si toho urobiť už pomerne dosť. Zrejme najviac si toho museli vytrpieť jej pery, ktoré si nechala zväčšiť, potom zmenšiť a aktuálne znova pracuje na tom, aby boli plnšie. A za túžbou po dokonalosti si upraviť nechala aj iné časti tváre - vrátane nosa či jamky v brade. Ibaže to akosi nevyšlo. 

Rebeka si nedokáže predstaviť život bez veľkých plných pier
Zobraziť galériu (4)
Rebeka si nedokáže predstaviť život bez veľkých plných pier  (Zdroj: Instagram R.H.)

Kyselina totiž prekročila okraje a začala sa roztekať. Rebeka teda musela podstúpiť ďalšie rozpúšťanie. ,,Úplne som z toho nešťastko, že ja nebudem mať veľkú gambu. Dúfam, že nájdeme takú metódu, ktorou mi dokážu napichať pery tak, aby boli veľké a nevytekali mi kraje,” smútila na Instagrame. Peripetiám sa nevyhol ani jej nos. 

,,Pozerali sme fotky pred a po aplikácii kyseliny a sme zistili, že kyselina z nosa mi stiekla po krajoch, takže to budeme rozpúšťať," priznala Rebeka, ktorá si však určite nedá pokoj a v úpravách bude pokračovať aj naďalej. 

Musí to ísť VON:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram RH)

Viac o téme: FarmaRebeka Hlavatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu