Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obrovský STRACH hviezdy markizáckej Tváre: OPERÁCIA… Šialene sa bojím!

Noël Czuczor má strach z operácie, ktorú dnes musí podstúpiť jeho milovaná. Zobraziť galériu (7)
Noël Czuczor má strach z operácie, ktorú dnes musí podstúpiť jeho milovaná. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Noël Czuczor (32) v minulosti hviezdil na obrazovkách Markízy v šou Tvoja tvár znie povedome, ale aj na Jojke, kde stvárnil neľútostného Rikiho v seriáli Za sklom. V skutočnosti má však herec srdce zo zlata, čo dokázal pred pár rokmi, keď si z útulku zobral psíka. A dnes kvôli nemu prežíva obrovský strach. Jeho milované žieňa, ako fenku nazýva, v týchto chvíľach podstupuje operáciu!

Noël Czuczor si pred pár rokmi adoptoval malú fenku z útulku a odvtedy sa z nich stala nerozlučná dvojica. Aktuálne však herec prežíva obrovský strach z toho, že ich rozdelí choroba. Jeho milované žieňa totiž dnes muselo podstúpiť operáciu, čo známeho Slováka skutočne dostalo. 

Obrovský STRACH hviezdy markizáckej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram N.Cz.)

Svedčí o tom príspevok, ktorý písal skoro ráno, ešte predtým, ako sa jeho miláčik dostal na operačný stôl. „Moje malé silné milované žieňa bude o malú chvíľu na operačnom stole. A ja vydesený a rozochvený hľadím na tento obrázok vianočnej utópie. Myslím na to, koľko lásky a rovnocennosti sme si navzájom dali. Ako veľa si jej ešte potrebujeme dať,“ napísal Noël. 

„A zároveň sa bojím, šialene sa bojím a chcem ju držať za labku, ležať pri nej, aby vedela, že som s ňou. Vždy a všade. A možno práve pre ten strach, ktorý nedokážem ovládať, kričím svoje myšlienky do nehmotného okna virtuálneho priestoru. A možno aj preto, lebo dnes ráno chcem veriť, že každá myšlienka pomôže,“ dodal herec. Držíme palce, nech všetko dobre dopadne!

 

Viac o téme: Noël Czuczor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu