Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Detaily zo svadby Karin Majtánovej: VIDEO Dojímavý manželský tanec a... Nechala si svoje priezvisko!

Detaily zo svadby Karin Majtánovej a Petra Kremnického! Zobraziť galériu (36)
Detaily zo svadby Karin Majtánovej a Petra Kremnického! (Zdroj: Vlado Anjel )

BRATISLAVA - Včera krátko pred pol štvrtou sa námestie pred Veľkým evanjelickým kostolom v Bratislave naplnilo svadobnými hosťami, ktorí netrpezlivo čakali na moment, kedy si moderátorka Karin Majtánová a jej partner Peter Kremnický povedia svoje "áno". Ako sa dalo očakávať, bola to veselica ako sa patrí a nikto nepochyboval o tom, že nevesta bude prenádherná. Aj napriek tomu im jej príchod vyrazil dych...

Keď Karin vystúpila z auta a jej najbližší ju zazreli prvýkrát, mnohým sa doslova zastavil dych. Moderátorka Dámskeho klubu a prvá slovenská Miss z roku 1993 bola absolútne dokonalá a očarujúca, nehovoriac o tom, že jej povestný krásny úsmev žiaril na všetky strany. Nevestu si pred kostolom prebral jej otecko, pyšne ju vedúc až k oltáru za jej vyvoleným Petrom. 

Detaily zo svadby Karin
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: Vlado Anjel )

Detaily zo svadby Karin
Zobraziť galériu (36)
 (Zdroj: Vlado Anjel )

Samotný obrad bol skutočne dojímavý a prekvapením bolo spevácke trio La Gioa, ktoré neveste a ženíchový zaspievalo ikonickú skladbu Hallelujah. Zaujímavou perličkou zo svadby je aj to, že moderátorka sa rozhodla ponechať si svoje priezvisko. Po spoločnom "áno" pár vyšiel z kostola a svadobčania ich zasypali ryžou. 

Karin Majtánová sa VYDALA za Petra Kremnického: VIDEO Prekrásna nevesta v kostole! (Zdroj: Topky)

Keď manželia prijali gratulácie od hostí, spoločne s nimi sa pobrali na svadobnú párty do reštaurácie na nábreží Dunaja. A tam už sa mohla začať poriadna veselica. Nechýbali ani niektoré tradície, no a medzi nimi i prvý mladomanželský tanec. Pre ten si Karin a Peter vybrali ikonickú skladbu My Way. No a ako vyzeral si môžete pozrieť vo videu nižšie! 

Viac FOTO zo svadby nájdete v našej galérii! 

Detaily zo svadby Karin Majtánovej: VIDEO Dojímavý manželský tanec a... Nechala si svoje priezvisko! (Zdroj: Instagram K.M.)

Viac o téme: SvadbaKarin MajtánováPeter Kremnický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu