Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Markizáci si povedali ÁNO a ďalšia herečka... Tajná svadba v exotike!

Zobraziť galériu (8)

BRATISLAVA - S prominentnými svadbami sa roztrhlo vrece! Viktória Valuchová (26), ktorá hviezdila v markizáckom projekte Tvoja tvár znie povedome a Samuel Spišák (28), známy napríklad z markizáckeho seriálu Kuchyňa, sú už manželia. Vydatou pani je nejaký ten piatok už aj ich kolegyňa Eva Opáleková (25), ktorá sa zviditeľnila v seriáli Červené pásky.

To, že Viki Valúchová a Samuel Spišák tvoria zamilovaný pár, sa začalo šuškať v máji 2017. Talentovanej a sympatickej dvojici sa v roku 2018 narodila dcérka, ktorej dali meno Margarétka. A práve rozkošné dievčatko bolo tou najkrajšou družičkou na ich nedávnej svadbe. 

Dvojica hercov si povedala svoje "áno" na romantickom mieste. A to v areáli gazdovskej dedinky neďaleko Bratislavy. Nevesta vyzerala ako krásna víla a ich deň bol nepochybne dokonalý aj vďaka príjemnému slnečnému počasiu.

Nemenej romantické, avšak o čosi exotickejšie miesto zvolila na svoj deň D herečka z iného markízackeho seriálu. Eva Opáleková, známa z počinu Červené pásky, sa totiž vydávala v exotike. Ako prezrádzajú zábery na jej Instagramovom profile, išlo o intímny obrad, ktorý sa konal koncom júna. Z Evky bola tiež krásna nevesta a niet pochýb, že svadbu si užili. „Najkrajší deň s najlepším mužom,” napísala k vybraným záberom herečka, z ktorej je už pani Eva Opáleková Saganová. Ďalšie zábery zo svadby nájdete v GALÉRII. 

Viac o téme: Samuel SpišákViktória ValúchováEva Opáleková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu