Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pohľad na vdovca Abrháma všetkých šokoval: Zdravotné ťažkosti, smrť milovanej ženy... Ostal z neho už len tieň!

Josef Abrhám s milovanou manželkou Libuškou. Zobraziť galériu (4)
Josef Abrhám s milovanou manželkou Libuškou. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Josef Abrhám (81) nepochybne patrí medzi hereckú elitu nielen v susednom Česku, ale mimoriadne obľúbený je aj u nás. Charizmatický umelec s urastenou postavou tvoril dokonalý pár s úžasnou Libuškou Šafránkovou (†68). S manželkou, ktorá 9. júna zomrela, sa v piatok naposledy rozlúčil. Verejnosť i mnohí kolegovia ho videli zhruba po dvoch rokoch. A pohľad na neho viacerých šokoval.

V piatok plakalo nielen nebo... Ale aj fanúšikovia, priatelia a rodina Libušky Šafránkovej, ktorá zomrela len dva dni po svojich 68. narodeninách. Naposledy vydýchla v pražskej Všeobecnej fakultnej nemocnici na Karlovom námestí, kde podstúpila náročnú operáciu. Posledná rozlúčka s legendárnou umelkyňou sa konala v piatok a bola rozdelená na dve časti. 


ONLINE z verejnej rozlúčky s Libuškou Šafránkovou (†68): Výnimočná truhla! Na nej má... TOTO ste ešte nevideli!

ONLINE z POHREBNEJ OMŠE Libušky Šafránkovej (†68): Vdovca skrývala ochranka, zdrveného kamaráta museli podopierať!


Pohrebnej omše sa zúčastnil aj vdovec Josef Abrhám. Ten sa na verejnosti zhruba dva roky neukázal. Dôvodom bolo zrejme aj to, že kvôli ťažkostiam neurologického rázu, problémom s chôdzou a termoreguláciou je odkázaný na invalidný vozík. 

Ako informuje blesk.cz, keď niektorí kolegovia a prítomní v piatok vdovca zbadali, vyviedlo ich to z miery a veľmi sa o neho strachujú. Z charizmatického herca akoby ostal iba tieň. Prepadnutá tvár, smútok v očiach, či pohľady do prázdna...

Josef Abrhám
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Pepík je na tom zle. Ja som to tušil. Nehovorili sme spolu. Len sa na mňa pozeral a držal mi ruku,” povedal pre Blesk Ján Kačer, ktorý deň nato pochovával svoju manželku Ninu. Oba herecké páry boli dlhoročnými priateľmi. 

Obavy o Abrháma neskrývala ani Eva Hrušková. „Robí mi starosti. Nevyzeral vôbec dobre. Snáď sa o neho dobre starajú,” poznamenala. 

Keď pohrebný voz odvážal rakvu, v ktorej bude Šafránková pochovaná, Abrhám hľadel do zeme. Po tom, ako mu vybraní kolegovia a priatelia kondolovali, sa konal kar v neďalekej reštaurácii. Väčšina smútiacich sa tam presunula pešo. Vdovca previezla ochranka autom. „Aj keď sa vôbec necítil dobre, chcel byť s celou rodinou,” uviedol pre Aha! nemenovaný zdroj.

Libuše Šafránková by mala byť uložená do hrobu 2. júla v meste Šlapanice neďaleko Brna, kde sa slávna Popelka narodila. 

Pohľad na vdovca Abrháma
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bio Illusion)

Josef Abrhám
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Josef Abrhám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu