Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

ŠOK z Česka: Rozchod Slováčka s o 40 rokov mladšou milenkou a… Veľký návrat k manželke Dáde?!

Felix Slováček tvoril celých 7 rokov pár s o 40 rokov mladšou Luciou. Zobraziť galériu (7)
Felix Slováček tvoril celých 7 rokov pár s o 40 rokov mladšou Luciou. (Zdroj: Ján Zemiar,)

PRAHA - O rodine českého hudobníka Felixa Slováčka (77) sa toho popísalo už mnoho. Popri manželstve s herečkou Dádou Patrasovou (65), má totiž už 7 rokov vzťah s o 40 rokov mladšou maliarkou Luciou Gelemovou (37). Najnovšie informácie však hovoria o tom, že sa dvojica mala rozísť a... Dokonca sa špekuluje, že sa vrátil k manželke!

Celé roky sa písalo o komplikovaných pomeroch v rodine Felixa Slováčka. Pred siedmimi rokmi si totiž hudobník našiel o 40 rokov mladšiu milenku a odvtedy svoju manželku českú herečku Dádu Patrasovú prakticky verejne podvádzal. Doslova - dvojica sa totiž do dnešného dňa nerozviedla. 

Galéria: Felix Slováček

No a dnes sa dokonca špekuluje o tom, že známy český záletník vzťah s mladou tmavovláskou ukončil. Potvrdzujú to aj slová jeho zákonitej. „Tvrdí mi, že sa od nej už odstrihol. Ale neviem, aká je pravda,“ povedala eXtra.cz herečka. A ani Slováček informáciu o rozchode nepoprel. 


Vážne zdravotné problémy Patrasovej: Skončila v rukách lekárov, stará sa o ňu Slováček!


„Či sme sa rozišli? Áno aj nie. S Luciou sme spolu 7 rokov, takže nejaká zmena nastala,“ uviedol denníku Aha! Felix. Rýchlo však zmenil tému. „Hlavne mi už neslúži bedrová chrbtica, ako by mala, ucho ma hnevá, a tak to nejak všetko hapruje,“ posťažoval sa známy Čech. 

O jeho rozchode s o 40 rokov mladšou Luciou sa špekuluje už od konca minulého roka. A dokonca sa hovorí aj o tom, že sa vracia k Dáde. „Felix asi nemá odvahu to rázne rozseknúť. Možno čaká, až si Lucie niekoho nájde. Isté ale je, že žije a užíva si všetok komfort stále vo vile, ktorú si kúpili s Dádou a do bytu, ktorý má s Gelemovou, sa chodí len vyspať,“ prezradil denníku Aha! zdroj. 

Slováček vraj všetok svoj čas trávi vo vile s manželkou Patrasovou.
Zobraziť galériu (7)
Slováček vraj všetok svoj čas trávi vo vile s manželkou Patrasovou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Felix SlováčekDáda PatrasováLucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu