Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Adela verejne zhodila svojho muža: Vinczeova reakcia... Fúha, ale jej naložil!

Adela a Viktor Vinczeovci Zobraziť galériu (7)
Adela a Viktor Vinczeovci (Zdroj: Instagram.com/viktorvincze)

BRATISLAVA - Tí dvaja sa spolu rozhodne nenudia! Vedieť sa spolu zabávať a smiať je nepochybne jeden z dôležitých aspektov fungujúceho a spokojného vzťahu. Svoje by o tom vedela hovoriť aj obľúbená dvojica - Adela (40) a Viktor (30) Vinczeovci. Tí si nedávno na sociálnych sieťach vymieňali poriadne zaujímavé odkazy, ktoré zaujali aj ich priaznivcov.

Viktor Vincze je verejnosti známy nielen ako moderátor markizáckeho spravodajstva, či Adelin manžel, ale rozhodne patrí medzi najvýraznejších slovenských eko aktivistov. Osvetu najnovšie robí aj medzi deťmi. V spolupráci s interpretmi Smejkom a Tanculienkou vznikla skladba s názvom Bez plastu, v ktorej Viktor rapuje. 

VIDEO: Smejko a Tanculienka - Bez plastu. 

Úryvkom zo skladby sa Vincze pochválil na sociálnej sieti Instagram. Niektorí z jeho followerov sa zaujímali, či nechystá hudobnú spoluprácu aj s manželkou Adelou. „Ja s týmto ceckatým pseudo raperom nebudem robiť nič! Ja si idem svoju tvorbu! Kvalitnú!” reagovala slovníkom hodným rapera Vinczeová, čím narážala na to, že sa Viktorovi pod tričkom črtali prsia. 

„Aspoň niekto z nás je tu ceckatý! A kvalitne!” odrovnal blondínku, ktorej príroda príliš veľké vnady nenadelila, jej manžel. Niektorých fanúšikov tým ozaj pobavil. Našťastie, Adela nepatrí k ženám, ktoré by takáto poznámka vyviedla z miery a zrejme aj ona sama ocenila, že jej to Viktor nedaroval. 

Adela označila Viktora za ceckatého pseudo rapera.
Zobraziť galériu (7)
Adela označila Viktora za ceckatého pseudo rapera.  (Zdroj: Instagram)

Spomínaná skladba má úspech nielen medzi deťmi, ale vyzerá to tak, že zasiahne aj mnohých rodičov. „Myslím, že pesnička Bez plastu je viac ako deťom určená ich rodičom. Darmo budú decká počúvať hoc aj denne o tom, ako “stromy z plastu nerastú”, keď im rodičia aj tak v obchode kúpia vodu v PETke. Čo z toho, že sa v škole učia o separovaní, keď rodičia doma všetko aj tak hádžu do jedného koša,” zamýšľa sa Vincze.

Viktor Vincze spolupracoval so Smejkom a Tanculienkou.
Zobraziť galériu (7)
Viktor Vincze spolupracoval so Smejkom a Tanculienkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Adela BanášováViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu