Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Popálená česká blogerka ohlásila rozchod: Bývalý ju verejne lynčuje... Pri prvej príležitosti skočila po inom chlapovi!

Bývalý ju verejne lynčuje! Zobraziť galériu (5)
Bývalý ju verejne lynčuje! (Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - V roku 2018 česká influencerka Týnuš Třešničková (25) prežila doslova peklo. Počas večere vo vyhlásenom podniku v Turecku sa ohnivá šou akosi vymkla spod kontroly a brunetka skončila hospitalizovaná s vážnymi popáleninami. Po rokoch sa z tohto osobného zážitku ako-tak otriasla a najmä posledné tri mesiace to vyzeralo tak, že je skutočne šťastná...

Youtuberka to totiž dala dokopy s podnikateľom Ladislavom Biseniusom (42), ktorý je od nej o 18 rokov starší. Vyzeralo to tak, že títo dvaja sa skutočne našli a užívajú si priam rozprávkový život. Lenže idylka im veľmi dlho nevydržala. A zdá sa, že ani žiadna nebola. Zaľúbenci totiž išli od seba a Týnuš si jej ex poriadne podal. 

Galéria: Týnuš Třešničková

„Síce sme tvorili pekný pár a mali sa radi, ale radšej si želám, aby som Týnuš nikdy v živote nestretol. Tri mesiace som jej robil fotografa a vymýšľal program, aby jej nepadali sledujúci, pomohol jej prečkať ťažké chvíle,” rozčuľoval sa na Instagrame podnikateľ a ešte pridal.  „Tento človek má rád len sám seba a strašne všetko prepočítava na peniaze, myslel som, že ju trošku napravím (ona vlastne nenávidí ľudí). Vôbec neviem, na čo sa pred vami hrá, a to, že si všetko platí sama? Strašne zlý človek,” naložil na Týnuš. 

Ladislav nenechal na svojej bývalej partnerke suchú ani nitku
Zobraziť galériu (5)
Ladislav nenechal na svojej bývalej partnerke suchú ani nitku  (Zdroj: Instagram )

Týnuš a Ladislav sa rozišli. A začala medzi nimi vojna
Zobraziť galériu (5)
Týnuš a Ladislav sa rozišli. A začala medzi nimi vojna  (Zdroj: Instagram )

Na záver jeho výlevu prišlo aj na slová o nevere. „Ten človek ma podviedol hneď pri prvej príležitosti! Šrot! Neviem teda, s kým ma hneď v nedeľu podviedla, ale ten človek musel byť taký strašný zúfalec, keď my dvaja s Týnuš sme to nemali ani poriadne vyriešené," napísal Ladislav, pričom jeho "spoveď" mnohým prišla ako nárek naštvaného a ohrdnutého muža. 

Třešničková sa totiž k celej veci vyjadrila o čosi sofistikovanejšie a s menšou vášňou. „Nechcela som to tu vôbec ventilovať, ale nemôžem inak. S Láďom už netvoríme pár. Je to dobrý človek, ale to, čo teraz predvádza, ma len utvrdilo v tom, že som urobila správne. Bohužiaľ som sa necítila šťastná, skúšali sme to stále dať dohromady, ale srdcu nerozkážeš,” vysvetlila jednoducho. 

Viac o téme: RozchodTýnuš Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu