Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V krčme došlo po totálnej hlúposti k explózii: Popálená žena (28) vyzerá ako z hororu!

Rekonvalescencie môže trvať ešte veľmi dlho. Zobraziť galériu (5)
Rekonvalescencie môže trvať ešte veľmi dlho. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - April Charlesworthová (28) trávila narodeninový večer so svojou sesternicou Ashleigh na terase krčmy Kings Head v anglickom meste Great Cornard, kde si chcela dopriať zopár drinkov. Oslava sa však skončila jej prevozom do nemocnice po tom, čo jeden z opitých známych nalial zo srandy do vonkajšieho ohrievača s otvoreným ohňom etanol. Pri výbuchu utrpela ťažké popáleniny na tvári, hrudníku aj rukách.

Václav (†34) sa zrejme nedokázal vyrovnať s existenčnou krízou v dôsledku COVIDU: Upálil sa v stodole!

„Istej osobe, ktorá bola súčasťou skupiny, s ktorou som bola, sa zdalo vtipné stále plniť ohrievač etanolom. Bol trochu opitý a stále sme mu hovorili, aby to nerobil. Ďalší člen našej skupiny mu v tom bránil, ale odišli len na minútu na toaletu a všetko sa stalo tak rýchlo. Pamätám si iba moju tvár, ktorá bola v plameňoch," uviedla zranená April, ktorej pomohol uhasiť oheň jeden z hostí fľašou bieleho vína.

V krčme došlo po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Krčma Kings Head bola po incidente zatvorená. Prenajímatelia uviedli, že vzhľadom na prebiehajúce policajné vyšetrovanie sa nemôžu k udalosti vyjadrovať. Hovorca na stránke na facebooku však uviedol, že ohrievač nepatril ich podniku, ale bol dovezený do areálu bez ich vedomia. 

V krčme došlo po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

April trápi aj to, že mladík (20), ktorý všetko zapríčinil, sa jej zatiaľ neospravedlnil. Nedostala dokonca ani len správu. Jeho prepustili z nemocnice už po 36 hodinách, pokým mladá mamička trčí v zdravotníctvom zariadení už dva týždne. Na jej hrudník a tvár lekári použili novú kožu od darcu. Podľa nej ju čaká ešte veľmi dlhá cesta k zotaveniu. Zranenia rovnako utrpela aj jej sesternica Ashleigh, s ktorou sa navzájom podporujú.

V krčme došlo po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

„Policajti boli privolaní krátko pred 22.00 h. v sobotu 24. apríla po správach o výbuchu vo vonkajších priestoroch krčmy Kings Head na Bures Road. Predpokladá sa, že požiar spôsobil malý prenosný ohrievač," uviedol hovorca polície v Suffolku. Zásahu sa zúčastnili všetky pohotovostné zložky vrátane hasičov a záchranárov. Do nemocnice previezli tri osoby.

V krčme došlo po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: OhrievačVýbuchKrčmaPub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu