Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pocisková ukázala luxusné bývanie: Vyzerá to ako na zámku... TOTO že je detská izba?!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nela Pocisková (30) nikdy nebola typickým dieťaťom. Namiesto toho, aby si užívala dospievanie, odmalička tvrdo makala a rozvíjala svoj neskutočný talent. No a zrejme nikoho neprekvapí, že ani jej detská izba nevyzerala ako tie bežné dievčenské. Ak by ste čakali záplavu ružovej či iné vychytávky, ktoré boli kedysi v móde, veľmi rýchlo na to zabudnite!

Nele nikdy nič nehovorili distkotéky, či bujaré zábavy s alkoholom. Namiesto toho sa počas dospievania venovala štúdiu a drilovaniu spevu, herectva a tanca. Herečka vďaka svojej charizme a príjemnému vystupovaniu častokrát pripomínala princeznú, no a presne tak vyzerala aj jej detská izba v dome, kde vyrastala.

Galéria: Filip Tůma a Nela Pocisková

Detská izba Nely Pociskovej vyzerá ako z rozprávky
Zobraziť galériu (4)
Detská izba Nely Pociskovej vyzerá ako z rozprávky  (Zdroj: Instagram N.P.)

Dnes už dvojnásobná mamina sa nedávno zastavila na návšteve u rodičov a pri tejto príležitosti pre svojich priaznivcov nafotila miestnosť, kde strávila svoje detsvo. A pohľad na jej "detskú" mnohým vyrazil dych. Na prvý pohľad by si zrejme nikto nepovedal, že toto je miesto, kde vyrastalo mladé dievča. Klasickú izbu pubertiačok to totiž nepripomína ani zďaleka. 

Keď Nela na Instagram zavesila spomínané zábery, mnohí si pomysleli, že ide o fotku z nejakého kaštieľa či zámku. V izbe dominuje drevený nábytok a a jemné, no zato mimoriadne vkusné a elegantné doplnky. A ako mladá umelkyňa prezradila, celé jej niekdajšie kráľovstvo má na svedomí jej mama. 

Takto vyzeralo kráľovstvo dospievajúcej Nely Pociskovej
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzeralo kráľovstvo dospievajúcej Nely Pociskovej  (Zdroj: Instagram N.P.)

„Tu som prežila kus svojho detstva. Vždy, keď sa vrátim do svojej detskej, cítim také veľké emócie a nostalgiu. A dodnes sa v tej izbe cítim ako princezná. Ďakujem maminke za jej cit pre vkus a dokonalosť," napísala rozcítená herečka. No a ak vkus po mamine zdedila, podobne krásne zrejme vyzerajú aj detské izby jej vlastných detí. Snáď raz fanúšikom ukáže aj tie. 

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu