Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Veľká radosť hviezdy Oteckov: Bude svadba... FOTO To je ale krásny prstienok!

Bude svadba! Zobraziť galériu (4)
Bude svadba! (Zdroj: Archív D.K.)

BRATISLAVA - V októbri minulého roka sa prevalilo, že herečka Dominika Kavaschová (31) ukrývala sladké tajomstvo. Hviezda markizáckych Oteckov nosí v brušku svoje bábätko a odkedy jej očakávanie vyšlo najavo, so svojimi priaznivcami sa podelila aj o niekoľko detailov. No a teraz... Svadba!

Sympatická herečka len nedávno prezradila, že svojmu priateľovi Danielovi Fischerovi privedie na svet dcérku. „Kto je v brušku? Maia," napísala k videu, ktoré pred pár dňami zverejnila na Instagrame. No a najnovšie má brunetka aj ďalší dôvod na radosť. Budúci tatko totiž nezaháľal a Dominiku požiadal o ruku.

Dominika Kavaschová len nedávno prezradila pohlavie bábätka. A teraz sa prišlo ďalšie krásne prekvapenie!
Zobraziť galériu (4)
Dominika Kavaschová len nedávno prezradila pohlavie bábätka. A teraz sa prišlo ďalšie krásne prekvapenie!  (Zdroj: Instagram DK)

S touto novinkou sa opäť pochválila prostredníctvom sociálnej siete. „Už som dospelá. Čakám dieťa, naučila som sa žehliť a upratovať, recyklovať odpad, vyhádzať oblečenie, ktorého som sa už roky nedotkla a dokonca som už aj zasnúbená. Áno, poradie je pračudesné, ale hlavne, že došlo na všetko,“ napísala k fotke s prstienkom na ruke. 

Snúbencom srdečne gratulujeme a želáme im veľa šťastia na ceste spoločným životom! 

Viac o téme: TehotnáZásnubyDominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu