Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Verešová spôsobila v Dubaji rozruch: Najprv zasahovala ochranka, potom sa pustila do Krainovej!

Verešová spôsobila v Dubaji rozruch! Zobraziť galériu (4)
Verešová spôsobila v Dubaji rozruch! (Zdroj: Vlado Anjel)

DUBAJ - Aj Andrea Verešová (40) sa zaradila k známym osobnostiam, ktoré sa rozhodli utiecť pred zimou do zahraničia. Modelka so svojou rodinou momentálne dovolenkuje v Dubaji, kde už naša kráľovná krásy z roku 1999 stihla spôsobiť poriadny rozruch!

Modelka svojich fanúšikov na Instagrame pravidelne zásobuje svojimi fotkami a inak to nie je ani počas dovolenkovania. Práve naopak. Brunetka sa pred objektívom zvŕta ako žeravá. Na jednom z posledných záberov leží na kraji tzv. "infinity" bazéna, na sebe má bikini a nechýba ani zvodná póza. 

Galéria: Andrea Verešová

Atmosféra spomínanej snímky zaujala mnohých, jedna fanúšička Verešovej sa dokonca nechala počuť, že ju inšpirovala a keďže sama v Dubaji žije, nechá sa takto nafotiť aj ona. Lenže Andrea ju upozornila, že také jednoduché to nebude. „Mňa odfotila dcéra, mala na to pár sekúnd, pretože hneď pribehla ostraha, že sa nesmie ležať na okraji bazéna,” uviedla modelka, ktorú veľmi rýchlo vypoklonkovali a foteniu bol koniec. 

Andreu Verešovú musela na dovolenke riešiť ostraha.
Zobraziť galériu (4)
Andreu Verešovú musela na dovolenke riešiť ostraha.  (Zdroj: instagram.com/andreaveresovaofficial)

No pod tým istým záberom si niekto rypol aj do jej vzťahu s českou kolegyňou Simonou Krainovou. Tá si totiž nedávno neodpustila zopár výsmešných poznámok na Verešovej adresu. Dôvodom sú videá, ktoré unikli počas sviatkov. Blondínka Andreu vôbec nešetrila a bolo zjavné, že ich vzájomný vzťah nie je práve priateľský, ako sa v minulosti mohlo zdať. 

Na otázku, či fotka podľa Andrey páči aj Krainovej, odpovedala Verešová veľmi vlažne, no zato úplne jednoznačne. „Neviem, nesledujem ju. Táto žena ma už dávno nezaujíma,” vyjadrila sa známa Slovenka. Nuž, čo iné sa po jej uštipačných komentároch dalo čakať? 

Viac o téme: Andrea VerešováSimona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu