Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vojna modeliek: Verešová má Krainovú poriadne v zuboch!

Andrea Verešová a Simona Krainová Zobraziť galériu (3)
Andrea Verešová a Simona Krainová (Zdroj: Instagram AV a SK)

PRAHA - Keď sa v decembri objavilo erotické video s Andreou Verešovou, jej kolegyňa Simona Krainová zverejňovala vtípky na jej adresu. Krásna Slovenka sa neskôr pri rýpavých poznámkach na Instagrame vyjadrila, že známa Češka ju ani v najmenšom nezaujíma. Inokedy sa však neudržala a predsa dala najavo, že má blondínku poriadne v zuboch.

Keď si Simona Krainová neodpustila rýpanie na adresu Andrey Verešovej, okamžite sa toho chytili aj bežní ľudia. A často na profiloch modeliek náročky spomínajú tú druhú, aby vyvolali nejakú reakciu. 

Vojna modeliek: Verešová má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AV)

Galéria: Andrea Verešová

Niekedy sa im búrku vyvolať nepodarí.  „Neviem, nesledujem ju. Táto žena ma už dávno nezaujíma,” reagovala Slovenka na otázku, či sa jej fotky páčia aj Krainovej. 

Inokedy sa však ľuďom podarí modelke takzvane stupiť na otlak a reakcia na Simoninu adresu je oveľa búrlivejšia. „Tak to Krainová má lepšiu figúru,” skonštatovala istá Eva pri jednej z Andreiných plavkových fotiek z Dubaja. A to brunetku riadne naštartovalo. „Musím sa smiať. Máte to PR od nej zaplatené? Inak musíte byť súdna a vedieť, že trepete úplnú hlúposť,” vyhlásila Verešová. Nuž, zdá sa, že práve na svoje telo je najviac citlivá... 

Vojna modeliek: Verešová má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Galéria: Simona Krainová

Viac o téme: Andrea VerešováSimona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu