Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PROBLÉMY pri natáčaní televíznej novinky: Jakab filmárom pokazil psa… Museli ho nahradiť!

Robo Jakab si omylom pokazil seriálového parťáka. Zobraziť galériu (6)
Robo Jakab si omylom pokazil seriálového parťáka. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Televízia Joj v sobotu na svoje obrazovky prinesie nový seriál s názvom Bodka, ktorého hlavným hrdinom bude rozprávajúci pes. Jeho pána stvárňuje herec Robo Jakab (44)... No práve ten sa filmárom postaral o veľké problémy - pokazil im totiž psa. Museli ho nahradiť!

Robo Jakab stvárňuje hlavnú postavu v novom jojkárskom seriáli Bodka, ktorý televízia nasadí na svoje obrazovky už zajtra večer. Keď však filmári herca do úlohy obsadzovali, rozhodne nerátali s tým, aké komplikácie im môže spôsobiť. Známy Slovák má totiž so psami veľmi pozitívny vzťah. 

Galéria: Robo Jakab a Anička Rakovská

Preto, aby si so svojim seriálovým parťákom vytvoril vzťah, brával si ho pred natáčaním domov. A to sa nakoniec stalo kameňom úrazu. Dvojica si na seba zvykla až príliš... Robo Bodku doslova rozmaznal a psík Orino potom na pľaci nechcel počúvať naučené povely.

„Do oka sme si jednoznačne padli s talentovaným protagonistom Bodky - Orinom. Až do tej miery, že v scénach, kedy ma má ignorovať, ho museli vystriedať jeho dvojičky. Skrátka, nevedel zo mňa spustiť zrak,“ prezradil Jakab, ktorý filmárom neúmyselne pokazil psa. 

Iné psy museli pôvodného Orina potom zaskakovať pravidelne. „Robo mal Bodku v rámci prípravy veľakrát aj u seba doma. Asi to aj prepískol, pretože pes sa na neho naviazal a počas scén ho namiesto sedenia a jeho akcií začal olizovať. Preto sme museli použiť Bodkovho dvojníka. Miesto Orina veľakrát zaskakovala Luna,“ dozvedeli sme sa z Jojky.

PROBLÉMY pri natáčaní televíznej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Robo JakabBodka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu