Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Smutné výročie samovraždy Moniky Potokárovej (†27): Hviezda Oteckov si zaspomínala… Slová z ktorých mrazí!

Monika Potokárová si presne pred rokom siahla na život. Zobraziť galériu (3)
Monika Potokárová si presne pred rokom siahla na život. (Zdroj: Instagram A.J.R.)

BRATISLAVA - Uplynul už rok, čo blízkych aj verejnosť šokovala správa o samovražde mladej a úspešnej herečky zo Slovenského národného divadla Moniky Potokárovej (†27). Talentovaná tmavovláska si siahla na život 25. novembra skoro ráno. Na smutné výročie si spomenula hviezda markizáckych Oteckov Anička Jakab Rakovská (26). Zverejnila slová, z ktorých mrazí!

Nikto si nedokázal vysvetliť, čo sa v osudný moment stalo. Herečka vôbec nepôsobila, že by ju niečo trápilo. O to väčším šokom bolo, keď si 25. novembra v skorých ranných hodinách siahla doma na život. Bez známok života ju našiel jej manžel, uznávaný herec Robo Roth. 


Slovenská herečka (†27) spáchala samovraždu: Život si vzala v byte Roba Rotha!


Od tragickej chvíle ubehlo už 12 mesiacov a na smutné výročie si spomenula hviezda markizáckych Oteckov Anička Jakab Rakovská. „Dívam sa do tváre mojej dcéry. Najväčšie šťastie, ktoré ma vytiahlo z obrovského smútku a tmy. Chcela si mi s deckami raz pomôcť. Teraz myslím na tvoju rodinu... A každý deň na teba,“ napísala k spoločnej fotke herečka. 

Galéria: Monika Potokárová

„Šialene tu chýbaš, zmieriť sa s tým nedá. A my, čo sme mohli s tebou chvíľu žiť, tvoriť, byť... by sme o tebe mohli písať traktáty. Prudko návyková, extrémne talentovaná a naozajstná. Nikto mi snáď nebol bližší... Prešli sme si spolu príliš mnoho, príliš dôležitého... Zlé, aj dobré... Čo všetko, si nechám pre seba,“ pokračuje smutná kamarátka.

„Niečo podobné si určite hovorí veľa tvojich priateľov. Spájaš nás už definitívne a hovoriť o tebe je snáď naším jediným liekom. Sny ostávajú visieť vo vzduchu... Už sa nestretneme... Nezaspievame, nezahráme si... Ale inšpirovaní tebou, "Treba žiť!". Ja viem, som patetická, už by si ma sprdla. Končím tvojou Lehenovou: "Vysmievala som sa, vysmievam sa a budem sa vysmievať." Stále s tebou v duši,“ dodala Rakovská. 

Viac o téme: Anička Jakab RakovskáMonika Potokárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu