Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nový promi vzťah: Známa Češka dokaličená po nehode v Turecku… Ulovila chlapa s drogovou minulosťou!

Týnuš Třešničková má nového priateľa. Zobraziť galériu (9)
Týnuš Třešničková má nového priateľa. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Česká youtuberka Týnuš Třešničková (25) si pred dvomi rokmi prešla peklom na dovolenke v Turecku. Po nešťastnej nehode v známej reštaurácii skončila s rozsiahlymi popáleninami na tele. V tom čase po jej boku stál priateľ Viktor. S tým sa však minulý rok rozišla a... Dnes má už nového partnera. S drogovou minulosťou!

Týnuš Třešničková je influencerkou na plný úväzok. Niet preto divu, že sa so svojimi sledovateľmi delí o zábery, ktoré zachytávajú, ako si práve užíva na kúzelných miestach v Nemecku. A nie je tam sama. Spoločnosť jej robí aj podnikateľ Ladislav Bisenius, ktorý za pašovanie drog dostal v minulosti 10 rokov väzenia. 

Galéria: Týnuš Třešničková

Prezradili ich spoločné fotky. Dvojica spolu navštívila zámok Schloss Moritzburg, kde sa natáčala obľúbená rozprávka Tri oriešky pre Popolušku, potom vyrazili do hôr v Bavorsku, ubytovali sa v Berchtesgadene. A v miestnej reštaurácii dokonca vzniklo krátke video, v ktorom ju podnikateľ oslovuje láska. Niet teda pochýb, že dvojica tvorí pár. 

Spomínaný podnikateľ rozhodne hlboko do vrecka nemá. Pravidelne sa premáva na luxusných športových autách, vymetá večierky a užíva si nielen v Česku, ale aj v spomínanom Nemecku či v Monaku. Aj Týnuš na ceste na ich spoločnú dovolenku vyzdvihol v striebornom Ferrari. 

Nový promi vzťah: Známa
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Nový promi vzťah: Známa
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Nový promi vzťah: Známa
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Týnuš Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu