Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Roman Pomajbo s rodinou pozitívni na koronavírus: Dostali to aj deti... Nevládali sme ani stáť na nohách!

Roman Pomajbo Zobraziť galériu (3)
Roman Pomajbo (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zákerný koronavírus sa nevyhýba ani známym tváram slovenského šoubiznisu, o čom sme sa doteraz mohli presvedčiť už nespočetnekrát. Najnovšie sa do "klubu" pozitívnych pridal aj herec Roman Pomajbo a jeho rodina...

Ochorenie sa u Pomajbovcov začalo prejavovať ešte pred sviatkami, napokon ovplyvnilo aj ich Vianoce. Celá rodina sa musela spoľahnúť na pomoc od svojich blízkych. „Posledných 14 dní pred sviatkami sme celá rodina bojovali s horúčkami a nepríjemnými bolesťami hlavy a svalov,” povedala pre ereport.sk hercova manželka Petra. 

Dnes sa už cítia oveľa lepšie, hoci vraj nemali práve úplne ľahký priebeh a nákaza neobišla ani ich najmenších. „Našťastie už máme najhoršie za sebou, ešte síce kašleme a sme unavení, ale už je to dobré! Bolo to naozaj náročné, našťastie v horúčkach ležal len Roman, ja s deťmi sme mali “len” bolesti hlavy a svalov. Ani stáť sme chvíľami nemohli,” uviedla pre spomínaný portál Romanova polovička. 

Rodina Romana Pomajba počas sviatkov zápasila s koronavírusom
Zobraziť galériu (3)
Rodina Romana Pomajba počas sviatkov zápasila s koronavírusom  (Zdroj: Facebook R.P.)

A práve preto si sviatky a rodinné prípravy na Vianoce nemohli užiť tak, ako si predstavovali. Našťastie, rodina má okolo seba dobrých ľudí, na ktorých sa môže spoľahnúť. A nesklamali. „Verím, že už je všetko zlé za nami, sme šťastní, že sme mohli zažiť Štedrý večer, stôl sme mali plný dobrôt. Som nesmierne vďačná všetkým, ktorí nám celý čas pomáhali. Rodina a priatelia nám priniesli všetky štedré dobroty. Deti sa tešia, že máme Vianoce, ako sa patrí. ” tešila sa Petra na svojom profile na Facebooku. 

„Sme dojatí, koľko ľudí na nás myslelo a prinieslo nám vianočné dary. Ďakujeme, že láskou uzdravujete svet,”  odkázala na záver manželka Romana Pomajba. 

Viac o téme: KoronavírusRoman Pomajbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu