Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Banášove drsné slová o nakazenej dcére Adele: Skrotol, až keď sám dostal koronu!

Jozef Banáš Zobraziť galériu (4)
Jozef Banáš (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Spisovateľ Jozef Banáš patril k tým, ktorí nepovažovali koronavírus za vážnu vec. Dokonca, keď sa nakazila jeho dcéra s manželom, reagoval dosť drsne a tvrdil, že svoj názor nijako neprehodnotil. Po tom, čo Covid-19 sám dostal, ale už zmenil rétoriku.

Adele a Viktorovi Vinczeovcom sa nedávno skončila povinná karanténa po tom, čo sa nakazili koronavírusom. Moderátorka mala celkom ľahký priebeh choroby, jej manžel na tom bol o čosi horšie.

Banášove drsné slová o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram V.V.)

A zrejme sa im ľahko nečítali slová, ktoré pochádzali priamo od Adelinho otca. Ten totiž viackrát prezentoval názor, že ho nikto nepresvedčil o vážnosti a nebezpečenstve koronavírusu. „Vy, váš minister a vaša komisia robíte zásadnú chybu – zatiaľ ste nás nepresvedčili o nebezpečenstve tejto ‚hnusoby‘,“ napísal v septembri na sociálnej sieti smerom k premiérovi a vláde. 

Jozef Banáš
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Keď sa nakazila jeho dcéra so zaťom, Nový čas u spisovateľa zisťoval, či náhodou svoj názor neprehodnotil. A ten reagoval riadne drsne. „Neprehodnotil som ho, samozrejme, že som ho neprehodnotil. A čo, zomiera Viktor s Adelou, alebo čo?!“ vyhlásil zaryto. 

Lenže teraz priznal, že koronavírusom sa nakazil aj on sám. Pre ereport.sk povedal, že mal hrozne zlý stav a stále má následky. Sťažoval sa na suchý kašeľ a celkovú slabosť. Až po tejto skúsenosti sa zdá, že svoj názor na koronavírus poopravil. „K tejto chorobe sa treba postaviť zodpovedne,” uviedol najnovšie už o poznanie pokornejšie. 

Banášove drsné slová o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nakoniec sa ukázalo, že hoci si myslel, že jeho stav sa zlepšil a uvedené príznaky sú už len pozostatky koronavírusu, choroba sa ho stále pevne držala. Ako včera večer uviedla spisovateľova dcéra, Jozef Banáš skončil v nemocnici. „Jeden z pochybovačov totiž leží od včera na kyslíku,” vyhlásil o svojom svokrovi Viktor Vincze. 

Adela sa vo zverejnenom videu dotkla aj tej témy, že jej otec neveril na závažnosť ochorenia Covid-19. „Asi viete, že mal na koronu trošku iný názor. Hovorím v minulom čase, lebo teraz už možno trošku pozmenil ten názor. Som zvedavá, keď otcovi bude lepšie, ako bude potom prebiehať náš rozhovor o korone,” uviedla moderátorka. 

Viac o téme: Jozef Banáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu