Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vinczeovci v karanténe: Adela je POZITÍVNA na koronavírus... FOTO Nevieme, čo bude ďalej!

Vinczeovci v karanténe! Zobraziť galériu (4)
Vinczeovci v karanténe! (Zdroj: Instagram VV)

BRATISLAVA - Stále sa šíriaci koronavírus neobchádza ani známe tváre slovenského šoubiznisu. Pozitívnych bolo už niekoľko z nich, väčšina však, našťastie, ochorením prešla len s ľahkým priebehom. Najnovšie v karanténe skončili aj manželia Adela a Viktor Vinczeovci - moderátorka je pozitívna!

O tom, že koronavírus sa dostal aj k nim domov, informoval moderátor. Na svojom Instagrame zverejnil príspevok, kde opísal, čo momentálne prežívajú. Zatiaľ to, našťastie, vyzerá tak, že vážnejšie komplikácie zdravotného stavu sa im vyhli. Adelin manžel podstúpil testy a zatiaľ sa stále teší z negatívneho výsledku. „Pozdravujeme vás z karantény. Adelka je pozitívna, ja po čerstvom PCR teste opäť negatívny - zatiaľ," uviedol.

Galéria: Adela a Viktor Vinczeovci tvoria krásny pár
Zároveň dodal, že doteraz žiadne výrazné príznaky ochorenia nenastúpili. „Nedusíme sa, neležíme v horúčkach, nestratili sme chuť ani čuch - zatiaľ. Nevieme, odkiaľ sa to k nám dostalo, nevieme, aký bude nasledujúci priebeh," povedal otvorene Viktor vo svojom príspevku, ktorý dopĺňala spoločná fotografia s jeho manželkou. 

Adela Vinczeová je pozitívna na koronavírus
Zobraziť galériu (4)
Adela Vinczeová je pozitívna na koronavírus  (Zdroj: Instagram V.V.)

Plány na spoločné trávanie času v karanténe sú však pomerne jasné a to, že sú zatvorení vo svojom domove, im evidentne vrásky na čele nerobí. „Ak budeme mať ľahký priebeh, chystám sa na poriadne ekologické storky aj na poriadnu karanténnu literatúru. Ešte minulý týždeň som by som nepovedal, že naša zimná dovolenka sa bude odohrávať na adrese trvalého pobytu, ale keď už som teda uväznený v tomco covid rezorte, aspoň je to s mojou najobľúbenejšou parťáčkou," dodal moderátor. 

Maželom Vinczeovcom, samozrejme, prajeme, aby sa vyhli akýmkoľvek ďalším koronavírusovým komplikáciám a najmä pevné zdravie! 

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu