Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná jojkárska moderátorka: Už to viac netají… Prezradila pohlavie bábätka!

Soňa Skoncová nosí pod srdcom svoje prvé dieťa. Zobraziť galériu (4)
Soňa Skoncová nosí pod srdcom svoje prvé dieťa. (Zdroj: Instagram SŠ)

BRATISLAVA - V septembri sa jojkárska moderátorka Soňa Skoncová (34) pochválila radostnou novinou. S partnerom Robom Reisom (36), s ktorým tvorí pár dlhých 18 rokov, čakajú prvé dieťa. Hoci tvrdí, že okolo bábätka tajnosti robiť nebude, jeho pohlavie si doteraz nechávala pre seba. No teraz je to už vonku!

Soňa Skoncová sa radostnou správou pochválila v septembri záberom z dovolenky v Taliansku. To, že sa s jej telom niečo deje, si fanúšikovia začali všímať už niekoľko dní predtým. Dlhšie to preto tajiť už nemohla. „Prežívame jedno z najkrajších období nášho života. Neskutočne sa na teba tešíme. Budú z nás rodičia,“ napísala tmavovláska k fotke, na ktorej jej partner drží bruško. 

Galéria: Soňa Skoncová

Už od začiatku tvrdila, že tajomstvá okolo tehotenstva robiť nebude. No pohlavie svojho vytúženého dieťatka si chvíľu chcela nechať pre seba. Bolo teda už len otázkou času, kedy s touto informáciou vyjde na verejnosť. A stalo sa tak dnes - v deň jej 34. narodenín.

Na sociálnej sieti Instagram zverejnila ďalšiu z fotiek z talianskej dovolenky a pohlavie bábätka odhalila. „K mojim dnešným narodeninám som dostala ten najkrajší darček na svete už pred pár mesiacmi. Nášho synčeka,“ napísala Soňa k záberu a pridala hashtag „It's a boy“, teda v preklade „je to chlapec“. Dvojici gratulujeme!

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu