Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slovenská herečka krízu neustála: ROZVOD po štyroch rokoch!

Vlastina Svátková s manželom Jiřím a spoločným synom. Zobraziť galériu (3)
Vlastina Svátková s manželom Jiřím a spoločným synom. (Zdroj: Instagram VS)

PRAHA - Je to potvrdené! Hoci tento rok opakovane prechádzali krízou, v máji nám informáciu o chystanom rozvode Vlastina Svátková vyvrátila. V neskorších rozhovoroch však nepopierala, že jej vzťah s manželom Jiřím je napätý. Práve on nakoniec požiadal o rozvedenie ich manželstva.

Herečka nikdy netajila, že sú s manželom Jiřím Kounickým absolútne odlišní. Ona je typická nesystematická umelkyňa, on chce mať vo všetkom poriadok. Ona dopredu netuší, čo kúpi do domu a koľko to bude stáť, on to chce mať dopredu naplánované. 

Galéria: Vlastina Svátková

„Keby nebolo Meryl Streep, ktorá je so svojím mužom viac ako 40 rokov, a ktorá hovorí, že im to vydržalo len vďaka tomu, že majú rozdielne povahy, prisahala by som, že s tak odlišným človekom, ako je môj muž, neprežijem,” napísala Svátková na sieti Instagram v decembri 2019. 

Vlastina a Jiří so spoločným synom a deťmi z predchádzajúcich vzťahov
Zobraziť galériu (3)
Vlastina a Jiří so spoločným synom a deťmi z predchádzajúcich vzťahov  (Zdroj: Instagram VS)

O pár dní neskôr pridala informáciu, že Jiří sa chce rozvádzať a sťahovať približne každé tri mesiace. Vtedy to písala ešte veselým tónom, no v čase koronakrízy priznala, že od začiatku roka prechádzali vážnou krízou. 

Ako sme zistili v máji, Kounický si na Facebooku začal uvádzať, že žijú oddelene. No Vlastina nám vtedy fámy o chystanom rozvode poprela. Dnes je už situácia iná. „Manžel sa rozhodol riešiť to rozvodom a ja to rešpektujem. Bola som naivná, žila som podľa nejakých vysnených predstáv a nevidela som realitu. Stále som sa snažila, aby všetko bolo skvelé a dokonalé, ale to nie je. Chyba nie je len na strane manžela, ale aj na mojej,” uviedla pre český Blesk. 

To, že túži po dokonalej rodine, ale snahy o harmóniu jej akosi nevychádzajú, riešila herečka už aj v minulosti so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti. 

Vlastina Kounická Svátková fotky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

Pre Vlastinu to bude už druhý rozvod. S režisérom Danom Svátkom jej to vydržalo sedem rokov. Jiřího Kounického si vzala 21. októbra 2016, pred rozvodom tak ešte stihnú zavŕšiť štvrtý rok svojho oficiálneho zväzku. 

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu