Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Barboru Balúchovú ratovali záchranári: Slová o mozgovej príhode!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zdalo sa, že život jednej z mamičiek Borisa Kollára je v poslednom období takmer dokonalý. Kam prišla, tam žiarila spokojnosťou, šírila pozitívnu energiu a rozdávala úsmevy. Lenže momentálne to také ružové vôbec nie je. Barbora Balúchová skončila v rukách lekárov.

O tom, že ju museli ratovať záchranári, informovala samotná mamička malého Alexa. O jej zdravotnom stave sa podľa všetkého začali šíriť nepravdivé klebety, a tak sa rozhodla celú situáciu vysvetliť. „Dostali sa mi od vás správy, či je pravda, že som mala mozgovú príhodu. NIE. Je pravda, že vo štvrtok pre mňa musela prísť sanitka, za čo veľmi pekne ďakujem všetkým lekárom a zdravotníkom, čo mi pomohli,” uviedla Barbora veci na pravú mieru. 

Barbora Balúchová priznala, že po ňu musela prísť sanitka. Mozgovú príhodu však vraj nemala.
Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová priznala, že po ňu musela prísť sanitka. Mozgovú príhodu však vraj nemala.  (Zdroj: Instagram BB)

Barbora Balúchová so synčekom Alexom
Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová so synčekom Alexom  (Zdroj: Instagram B.B.)

K tomu, čo sa skutočne stalo, sa ale veľmi vyjadrovať nechcela, podľa všetkého zatiaľ výsledky nevie ani ona sama. „Dúfam, že konečnú diagnózu môjho zdravotného stavu budem vedieť čím skôr, aby som opäť mohla byť 100% mamou a aby som mohla normálne fungovať,” napísala Balúchová na svojom Instagrame s tým, že časom priaznivcom určite prezradí viac. 

Na záver príspevku vyjadrila vďačnosť všetkým, ktorí jej boli v tejto situácii oporou. „Ešte raz by som sa rada poďakovala všetkým, čo stáli a stoja pri mne. Nielen teraz, ale hlavne za posledný rok a pol,” napísala Barbora, ktorej prajeme skoré uzdravenie a veríme, že sa jej stav čoskoro zlepší. 

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu