Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší sex na Farme: Šmahel sa už neudržal... To je nejaká úchylka?!

Martin Šmahel si nebral servítku pred ústa! Zobraziť galériu (4)
Martin Šmahel si nebral servítku pred ústa! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak na toto sa už nechytajú ani králiky! Po mesiaci odkedy odštartovala Farma sme už niekoľkokrát písali o bizarných situáciách, ktoré sa na statku dejú od samotného začiatku. Núdza nie je ani o intímnosti, k tým medzi súťažiacimi došlo už niekoľkokrát. Lenže... Toto začína byť naozaj divné!

Volaním divočiny sa opäť nechali zlákať Nikol Fridrichová a Henrich Kuľko. A ako tomu bolo už dvakrát predtým, intímnosti si znova raz nenechali sami pre seba. Tentokrát boli obecenstvom live scénky pre dospelých mešťania Matúš Jaroš a Rebeka Hlavatá. Tá sa dokonca v podstate stala fyzickou súčasťou sexu svojich kolegov. „To bol môj bok," zahlásila v momente, kedy sa náruživý párik odtrhol z reťaze a ani jedného z nich evidentne vôbec netrápilo, že svedkovia ich vášnivej chvíľky sú len pár centimetrov od nich. 

Heňo s Nikolou mali pri svojich intímnych hrátkach opäť raz divákov.
Zobraziť galériu (4)
Heňo s Nikolou mali pri svojich intímnych hrátkach opäť raz divákov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Martin s Lulou sa nestačili diviť
Zobraziť galériu (4)
Martin s Lulou sa nestačili diviť  (Zdroj: TV MARKÍZA)

No a práve o tejto situácii sa v markízáckej Farme Xtra rozprávali Martin Šmahel a niekdajšia farmárka Lula Gachulincová. Tá prehlásila, že takéto niečo by nemali vidieť ani najlepšie kamarátky, nie ešte ľudia, ktorých poznajú mesiac. „Ja si začínam myslieť, že tej Nikole a Heňovi sa to páči, že sa na nich niekto pozerá alebo že je niekto pri nich. Si vezmi, že predtým tam bol Erik s Rebekou. Boli veľmi blízko pri nich, možno že im aj tlieskali, povzbudzovali... Tam bude nejaká spojitosť" nechápal moderátor, s čím brunetka absolútne súhlasila a spoločne sa dopracovali k výsledku, že doteraz im pri radovánkach vlastne zakaždým niekto robil spoločnosť. 

Martin Šmahel sa pri komentovaní scénky netváril veľmi nadšene...
Zobraziť galériu (4)
Martin Šmahel sa pri komentovaní scénky netváril veľmi nadšene...  (Zdroj: TV MARKÍZA)

No a potom začali preberať Nikolu, ktorá sa hrdí svojmi sledovateľmi na sociálnych sieťach a tam buduje aj časť svojej kariéry. A vôbec ju nešetrili. „Hovorí, že ona bude TOP na tej sociálnej sieti.. Len ja neviem teraz, že ktorú sociálnu sieť myslí. Či to nie je nejaký por*noserver alebo čo," zamyslela sa Lula, s čím sucho súhlasil aj Martin. „Áno, tým smerom skôr ide," dodal k tejto téme. 

Viac o téme: Martin ŠmahelFarma 12Nikola FridrichováFarma XtraHenrich Kuľko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu