Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Výrazná premena markizáckej farmárky: Neuveríte, ako skvele vyzerá bez umeliny!

Kristi Dali Zobraziť galériu (3)
Kristi Dali (Zdroj: Instagram KD)

BRATISLAVA - Žeby sa do módy vracala prirodzenosť? Zdá sa, že niektoré ženy už nebaví trend nadpojených vlasov, umelých mihalníc a rôznych ďalších vylepšení. Najnovšie sa tejto umeliny zbavila Kristi Dali z markizáckej Farmy a neuveríte, ako parádne teraz vyzerá.

Pre Kristi Dali boli doteraz typické predĺžené vlasy, umelé mihalnice a výrazné líčenie. A mnohí by jej zrejme tipovali aj viac ako jej reálnych 32 rokov. 

Kristi Dali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KD)

Galéria: Kristi Dali

Lenže teraz sa rozhodla pre prirodzenejší výzor. „Čím ďalej viac sa mi páči prirodzený look. Žiadne umelé mihalničky, žiadne nadpojené vlásky, žiadne prehnané líčka a výplne. Neskutočne sa mi páči vyzerať jemnejšie a prirodzene,” napísala na Instagram s tým, že bez výrazného líčenia ušetrí aj kopec času. 

A treba povedať, že nový štýl jej naozaj veľmi pristane a ubral jej aj nejaké tie roky. Teraz by sme pokojne mohli povedať, že vyzerá aj na menej ako 30. Snáď Kristi inšpiruje aj ďalšie dievčatá a ženy, ktoré to niekedy s umelým výzorom už naozaj preháňajú. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čím ďalej viac sa mi páči prirodzený look. Žiadne umelé mihalničky, žiadne nadpojené vlásky, žiadne prehnané líčka a výplne. Neskutočne sa mi páči vyzerať jemnejšie a prirodzene. A koľko času ušetrím keď sa chystám von a nemusím si vlasy sušiť pol dňa a líčiť sa ďalšieho pol dňa 🙏 to je na nezaplatenie. Rozhodla som sa robiť viac spoluprác ohľadne kozmetiky a zdravia... chcem aby ste žienky vedeli, že všetky sme krásne, je to len v našej hlave... Môžem vám s istotou povedať,že občas mám aj ja dni, keď sa cítim neskutočne neatraktívna a potom stačí iba správna spoločnosť, veľa lásky A zrazu sme všetky tie najkrajšie bytosti sveta. Čo poviete ? Mám pravdu? 🥰❤️🥰 #stastnachvilka #friends #sobota #relax #coffee #lunchtime #slovakia #home #blackdress #leto2020 #summervibes

Príspevok, ktorý zdieľa ⚜️KRISTI DALI OFFICIAL⚜️ (@kristi_dali),

 

Viac o téme: Kristi Dali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu