Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Český spevák (46) čaká dieťa so 17-ročnou: Mladá sa nezdá... Zatrhla TOTO meno pre dieťa a vydupala si podmienku pôrodu!

Bohuš Matuš so svojou partnerkou Lucinkou Zobraziť galériu (4)
Bohuš Matuš so svojou partnerkou Lucinkou (Zdroj: Facebook B.M.)

PRAHA - Uplynuli už približne tri roky, kedy sa spevák Bohuš Matuš (46) začal akosi podozrivo motať okolo mladej Lucie (17), ktorá mala vtedy iba 14 rokov. Po nejakom čase sa špekulácie potvrdili a dvojica po neustálych rečiach o "len kamarátstve" priznala, že tvorí pár. Naposledy sa postarali o ďalší šok. Mladá slečna je totiž tehotná. A v súvislosti s očakávaním potomka akosi začala vystrkovať rožky!

Mladá žabka, ktorej u našich západných susedov nepovedia inak ako Lucinka, by mala porodiť niekedy v decembri. Budúci rodičia už dokonca prezradili aj pohlavie dieťatka, koncom roka sa budú tešíť zo spoločnej dcérky, pričom bábätko vraj bolo plánované. No a ich očakávaný potomok a pôrod sú teraz, samozrejme, témou číslou jedna. 

Spevák už vyzradil aj niekoľko ďalších detailov. Medzi nimi napríklad to, že jeho vyvolená s okamžitou platnosťou zrušila meno, ktoré chcel Bohuš dať ich dcérke. „Pôvodne som chcel dať dievčatku meno Mája, pretože mám rád tento hit Karla Gotta a Karla Svobody, ale Lucinka mi to zrušila," povedal Matuš otvorene pre český Blesk, no meno, pre ktoré sa napokon rozhodli, zverejniť nemohol, keďže mu to jeho polovička zakázala. 

To ale ani zďaleka nie je jediná situuácia, kedy si "mladá" dupla a partner jej musel vyhovieť. Chtiac-nechtiac sa stane súčasťou samotného pôrodu, hoci ho táto skúsenosť absolútne neláka. „Lucinka si to veľmi praje, ja na to moc nie som. Ale samozrejme, že pri tom budem," konštatoval úprimne v rozhovore pre Zivotvcesku.cz spevák, ktorý chce svojej polovičke vyjsť v ústrety, no asistovať pri pôrode či prestrihávať pupočnú šnúru vraj naozaj neplánuje.  

Bohuš Matuš svojej Lucinke prisľúbil, že bude pri pôrode ich dcérky.
Zobraziť galériu (4)
Bohuš Matuš svojej Lucinke prisľúbil, že bude pri pôrode ich dcérky.  (Zdroj: Facebook LP)

Hoci je Lucie od Bohuša mladšia o takmer 30 rokov, mnohým sa zdá, že je to práve spevák, kto v tomto vzťahu ťahá za kratší koniec. Na druhej strane, láska je láska a keďže dieťatko bolo vytúžené, pre udržanie domácej pohody zrejme Bohuš svojej drahej splní všetko, čo jej na očiach vidí. No a pri starostlivosti o bábätko bude situácia pre Matuša zrejme ešte o čosi "zaujímavejšia". Na výpomoc sa k nim totiž chystajú obe budúce babičky,,,

Viac o téme: Bohuš MatušLucinka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu