Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi Slovenka si mala brať zahraničnú hviezdu ale... Šok: Svadba sa nekoná!

Svadba sa nekoná! Zobraziť galériu (4)
Svadba sa nekoná! (Zdroj: instagram.com, bronigregus)

ARGENTÍNA/SLOVENSKO - Ich príbeh začínal ako z rozprávky. Keď sa pred rokmi na naše obrazovky dostala telenovela Skrytá vášeň, nejedna diváčka v kútiku duše snívala o tom, že by si pre seba uchmatla srdce jedného zo sexi bratov Reyesovcov. Čo by sa mnohým zdalo len ako príliš búrlivá fantázia, nakoniec dokázala Slovenka Broňa Gregušová.

Tá sa dala dokopy s Mariom Cimarrom, predstaviteľom Juana Reysa. Keď toto tajomstvo niekdajšej finalistky Miss Slovensko prasklo, neprajníci ich romániku neveštili dlhé trvanie. V o to väčšom šoku zostali, keď v novembri 2019 kubánsky fešák pokľakol a Broňu požiadal o roku. Tá mu, ako inak, povedala svoje áno a mnohí sa nevedeli dočkať ich svadby, ktorú aktívne plánovali. 

Galéria: Bronislava Gregušová a Mario Cimarro chystajú svadbu
Aktuálne vyšlo najavo, že dvojica žijúca v Kalifornii svoj veľký deň zrušila. V tomto momente už mali byť manželmi, no všetko sa úplne otočilo. A rovnako ako v niekoľkých ďalších prípadoch, i za tieto zmarené plány môže koronavírus. S nepríjemným tajomstvom sa blondínka nedávno zverila svojim priaznivcom na Instagrame. 

„Bohužiaľ, pre pandémiu sme ešte stále snúbenci,” nechala sa počuť Broňa, ktorá už podľa všetkého mala nosiť priezvisko Cimarro. Nuž ale, dvojica je spolu už takmer dva roky, podľa všetkého im to perfektne klape a kráska dokonca prezradila aj to, že plánujú spoločné potomstvo. K svadbe teda určite skôr či neskôr dôjde, snáď im teda ich spoločné plány už nič nenaruší. 

Mario Cimarro a Bronislava Gregušová museli svoju svadbu preložiť.
Zobraziť galériu (4)
Mario Cimarro a Bronislava Gregušová museli svoju svadbu preložiť.  (Zdroj: Instagram B.G.)

Viac o téme: Bronislava GregušováMario Cimarro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu