Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Veronika Nízlová po prevalení rozchodu: Vydáva jednu pieseň za druhou... Spolupráca so slovenským raperom!

Veronika Vebi Nízlová nahrala pieseň so slovenským raperom Puertom. Zobraziť galériu (4)
Veronika Vebi Nízlová nahrala pieseň so slovenským raperom Puertom. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Veronika Vebi Nízlová (34) má v poslednom období plodné obdobie, čo sa hudobnej tvorby týka. Po sólových skladbách Zakázaná a Nemám záujem prichádza spolupráca s raperom Puertom a producentom Paulom Projectom. Videoklip k piesni Superquad je vo viacerých smeroch netradičný - objavil sa v ňom napríklad aj Engler.

Ak by vás zaujímalo, kto je tajomný pán Engler, v tomto prípade nejde o muža, ale o názov superšportového auta, presnejšie štvorkolky. Engler Superquad bolo prvýkrát predstavené na minuloročnom autosalóne v Ženeve a vzbudilo obrovský záujem médií, na čo môžeme byť ako Slováci hrdí, keďže tento krásavec pochádza zo Slovenska. ​


Exkluzívne! Horúci odkaz Veroniky Nízlovej: Nemám záujem!


S nápadom spoločnej skladby prišiel producent Paul Project, ktorý už nejaký čas spolupracuje s Vebi a s raperom Puertom sa v minulosti stretli na spoločných akciách, kde obaja vystupovali. „Celá realizácia mala veľmi rýchly priebeh, dá sa povedať, že od predstavenia myšlienky spoločnej piesne až po hotovú skladbu prešlo pár dní,“ hovorí producent Paul Project.

„Keď mi Paul poslal demo, neváhala som ani minútu, jeho tvorba je nadčasová a odlišná od štandardných slovenských produkcií,“ s úsmevom dodáva Vebi. Veronika sa po rozchode s manželom Tomášom Krúpom naplno pustila do práce a úspešne rozbehla svoju sólovú kariéru. Vypočujte si jej najnovšiu pieseň, ku ktorej spolu s Puertom a Paulom Projectom stihli vydať už aj videoklip.

Viac o téme: Veronika Vebi Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu