Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z markizáckej hviezdy jasnovidka: Vedela, že príde koronavírus!

Oteckovia Zobraziť galériu (4)
Oteckovia (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Počas korona-karantény si herec Števo Martinovič vymyslel reláciu, kde spovedal cez internet svojich kamarátov. Jedným z adeptov bola aj Dominika Kavaschová, seriálová Sisa z Oteckov, ktorá sa priznala, že máva prorocké sny. Dokonca sa jej snívala hotová apokalypsa, po ktorej prišla korona.

Koronavírus nás zasiahol nepripravených, no Slovensko sa dokázalo relatívne rýchlo zmobilizovať a brániť. No zdá sa, že nie všetci boli úplne nepripravení. Ako totiž herečka Dominika Kavaschová priznala, ona mala prorocký apokalyptický sen. A nebolo to pritom po prvý raz. „Ja vždy mávam divné sny a predtým, ako sa toto stalo, som mala apokalyptický sen a vravela som to Dankovi, že mne sa sníval taký sen... Niečo sa stane,“ prekvapila Števa Martinoviča svojím príbehom.

Dominika Kavaschová vedela, že príde globálny problém.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Kavaschová vedela, že príde globálny problém.  (Zdroj: Instagram D.K.)

Toho samozrejme zaujímalo, čo konkrétne sa v jej vízii udialo. „Mne sa snívalo, že stojím na takom plávajúcom veľkom kontajneri a všade navôkol sú takéto kontajnery zhrdzavené a ľudia plávajú vo vode, akoby sa topili. Strašne veľa ľudí a ja som sama na tom kontajneri a viem, že musím skočiť do vody, ale tá voda je strašne hrdzavá a špinavá a viem, že keď do nej skočím, tak ochoriem,“ opisovala svoj nočný zážitok.

Ako však prezradila, v sne nakoniec nabrala odvahu a do vody skočila. Cez všetkých zbesnených ľudí sa snažila plávať, až sa dostala k cieľu. „Nakoniec doplávam k takému ostrovu, kde je obrovské nafukovacie žlté iglu s takým krížom ako záchranka. A vtedy som sa zobudila a vedela som, že niečo také príde globálnejšie, čo sa bude týkať viacerých ľudí. Ja mám často takéto sny predpovedajúce, takže vtedy som sa tak zľakla a stalo sa,“ šokovala herca. Dominika tiež priznala, že to nebolo po prvý raz. V minulosti sa jej takto prisnil aj jej dedko v tú noc, keď umrel. Keď ho videla v sne zdravého a čiperného, vedela, koľká bije.

Dominike Kavaschovej sa sníval apokalyptický sen. Zľakla sa a vedela, že niečo sa na svet valí.
Zobraziť galériu (4)
Dominike Kavaschovej sa sníval apokalyptický sen. Zľakla sa a vedela, že niečo sa na svet valí.  (Zdroj: Instagram DK)

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu