Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Markizácki diváci pred obrazovkami zúrili: Čo to na nás hráte?!

Markizácki diváci pred obrazovkami zúrili Zobraziť galériu (3)
Markizácki diváci pred obrazovkami zúrili (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V nedeľu večer Markíza na svojich obrazovkách odvysielala krásny projekt Spolu pred Slovensko. Výťažok z večera bol venovaný obetiam koronakrízy, ktorým televízia vyzbierala niekoľko desiatok tisíc. Na živý prenos sa vďaka prísľubu bohatého programu so zaujímavými hosťami diváci mimoriadne tešili. Mal však jeden háčik. Nebol tak celkom "živý".

Aj napriek tomu, že na obrazovkách sa objavila značka, ktorá hlásila, že udalosť je odvysielaná naživo, diváci si počas niektorých momentov v štúdiu všimli, že o live prenose sa tak celkom hovoriť nedá. Pod jednotlivými príspevkami na sociálnych sieťach sa tak rýchlosťou blesku začali množiť komentáre, kde žiadali vysvetlenie. 

Galéria: Spolu pre Slovensko
Zaskočila ich zrejme najmä skutočnosť, že počas trvania programu zasielali darcovské smsky, aby obetiam koronakrízy prispeli, a teda sa začali zaujímať o to, ako to naozaj je. Ako sa ukázalo, niektoré časti skutočne neprebiehali live, namiesto toho boli predtočené. Markíza ale počas večera fanúšikom aktívne odpisovala, aby všetko uviedla na pravú mieru. 

Na pódium sa vďaka Markíze konečne vrátila aj Nela Pocisková
Zobraziť galériu (3)
Na pódium sa vďaka Markíze konečne vrátila aj Nela Pocisková  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Markizácki diváci pred obrazovkami
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Je to nahraté dopredu, tomu hovoríte naživo?” „Aká je pointa toho, že ste tam dali nápis "naživo"? Aj slepý vidí, že to naživo nie je,”  či dokonca „Knechtovú sme videli o piatej na rodinnom posedení v Prešove. Načo píšu, že je to naživo?” pýtali sa zmätení diváci.

Tým televízia všetko vysvetlila. „Program ide naživo. Niektoré časti sú predkrútené,” vyjadrili sa na sociálnej sieti s tým, že výťažok zo zaslaných správ a sčítanie čiastky by sa predsa zo záznamu urobiť nedalo. No a že to tak skutočne je, sa fanúšikovia mohli presvedčiť aj vďaka tomu, že Adela a Viktor Vinczeovci počas prenosu niekoľkokrát oznámili stav čiastky, ktorou nepomohli len diváci, ale napríklad aj Nadácia Markíza. 

Viac o téme: Spolu pre SlovenskoTV Maríza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu