Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divné praktiky exfarmárky: Lubrikant pri práci... Použila ho na kolegov!

Farmárka má zvláštne praktiky? Zobraziť galériu (5)
Farmárka má zvláštne praktiky? (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – Vďaka Farme 11 sa do povedomia dostali skutočne zaujímavé postavičky, medzi ktorými na statku vládli vrúcne i poriadne nevraživé vzťahy. Obrovskými kamarátmi sa stali Matej Jurkovič a Peter Gyűrűsi, ktorí sa stretávajú aj po skončení šou. A všetkých zrejme prekvapilo aj to, aký pozitívny vzťah k nim má východniarka Deya. Práve ona si vyskúšala zvláštne praktiky na svojich exsúperoch.

Keďže už sú uvoľnené opatrenia v rámci boja proti koronavírusu, konečne sa mohli stretnúť aj niekdajší súperi z markizáckeho statku. Dvaja najväčší taktici zo šou si dokonca počas karantény nechali zapustiť poriadnu bradu a viac než na šmrncovných mužov sa podobali skôr na zálesákov vypustených do civilizácie. O to, aby Matej Jurkovič a Peter Gyűrűsi opäť vyzerali k svetu, sa postarala Andrea Matejíčková, či skôr Deya, ako ju poznajú diváci televízie.

Exfarmárka Deya si vzala do parády kolegov zo statku. Použila na nich lubrikant.
Zobraziť galériu (5)
Exfarmárka Deya si vzala do parády kolegov zo statku. Použila na nich lubrikant.  (Zdroj: Instagram)

Tá sa totiž vo svojom profesnom živote venuje úprave vlasov a má vlastný salón. Tak sa jej do rúk zverili dvaja západniari, ktorých hlavy však poriadne hustý vlasový porast nevideli poriadne dlho. Zato brady si žiadali ruku odborníka. Deya neváhala a hoci nie je barber, výzvu prijala a chlapov dala do laty. Narazila však na jeden problém.

Celý proces prebiehal u Mateja Jurkoviča a na to, aby odviedla dokonalý strih brady, potrebovala Matejíčková penu na holenie. Tá sa však u statného markizáckeho Herkulesa nenašla. Svojej kolegyni z Farmy však ponúkol inú, dosť netradičnú a prekvapivú alternatívu – lubrikačný gél. Práve ním namazala Deya exfarmárom brady, aby mohla doviesť svoje prvotné barberské diela k dokonalosti.

I keď každý dospelý vie, na čo prioritne tento gél slúži, exfarmárom zrejme nevadilo, že sa prípravok použije inak. Minimálne pre Jurkoviča to bola zaiste novinka, keďže ako pornoherec má s lubrikačným gélom očividne iné skúsenosti. Preto ani nieto divu, že v jeho kúpeľni nechýbal. Zaujímavé však je, že samotná „barberka“ si túto náhradu veľmi pochvaľovala.

„Keďže v salóne strihám výhradne žienky, nemala som gél na holenie brady pre Mateja a Peťa. Matej sľúbil, že nejaká pena na holenie sa u neho určite nájde. Nikto vtedy netušil, že lubrigélom to pôjde najlepšie, keď už doma nič iné nie je. Za mňa môžem potvrdiť, že krásne zjemnil vlasy a bradu. Peťo mal po lubrikačnom géliku pokožku ako bábätko,“ napísala k záberu s Petrom Gyűrűsim Deya. Nuž, ako sa vraví, proti gustu žiaden dišputát.

Andrea Deya Matejíčková použila na ostrihanie a oholenie Petra Gyűrűsiho lubrikačný gél.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Deya Matejíčková použila na ostrihanie a oholenie Petra Gyűrűsiho lubrikačný gél.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Matej JurkovičPeter GyűrűsiAndrea Deya Matejíčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu