Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúci zvrat: Považovala ho za haranta, teraz s ním čaká dieťa... Známa Češka (48) zviedla syna (32) svojej kamarátky!

Vendula Svobodová sa vydala za syna svojej kamarátky. Zobraziť galériu (5)
Vendula Svobodová sa vydala za syna svojej kamarátky. (Zdroj: archív V.S.)

PRAHA - V piatok sme na Topkách informovali, že vdova po známom českom skladateľovi Karlovi Svobodovi (†68), Vendula Pizingerová (48), čaká so svojím o 16 rokov mladším manželom Josefom (32) prvé dieťa. Zaujímavosťou však je, ako ich vzťah začal.

Josef bol totiž synom jej dobrej kamarátky a Vendula ho pozná od jeho 11 rokov. K manželovej mame Vendula často chodievala na kopec a pohárik vína. Vtedy si ho kupovala drobnými darčekmi, aby bol chlapec dobrý a nechal dospelých baviť sa. 

Galéria: Vendula Svobodová

„Myslela som si o ňom, že je harant rozmaznaný. Mal rád nože, tak som mu ich kupovala. Raz dostal dinosaura, to som sa nejak utrhla. A kraťase. Je to syn mojej kamarátky, takže aby sme si mohli dať pohárik, potrebovali sme, aby bol dobrý. Ešte si pamätá, že sme hrali ‚země město‘, čo mi dnes príde divné,“ povedala Pizingerová Magazínu DNES. 

Ani Josef nemal o svojej nastávajúcej dobrú mienku. Bola to vraj len jedna z mnohých maminých kamarátok. Nepamätá si dokonca ani, či jej tykal alebo vykal. „To sa podľa mňa nedá popísať, zmenilo sa to až časom. Ani si nepamätám, či som jej tykal alebo vykal. Určite som jej nehovoril teta, ale Vendula,“ prezradil mladý pán Pizinger. 


Najznámejšia vdova (48) českého šoubiznisu: Čaká dieťa s o 16 rokov mladším!


Vtedy ešte ani jednému nenapadlo, že by sa v budúcnosti mohli dať dokopy. Keď to však prišlo, Svobodová sa vraj veľmi hanbila. „Keď sme spolu začali chodiť, prvý rok som sa hanbila ísť s ním len po ulici. Nie za neho, ale za seba. A keď sme išli napríklad kupovať topánky, bola som červená ako sviečka,“ priznala po rokoch Vendula. 

Jej dlhoročná kamarátka, Josefova mama, sa s ňou spočiatku dokonca prestala baviť. Nedokázala prekusnúť, že jej zviedla syna. Neskôr, keď pochopila, že sa dvojica skutočne miluje, poľavila.... A čoskoro z nej zaľúbenci urobia babku. 

Šokujúci zvrat: Považovala ho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

Viac o téme: Vendula Pizingerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu