Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Osudom ťažko skúšaný chlapček z JOJ-ky: Týrali ho, dusili a hodili o stenu... Marek Hamšík mu splnil jeho najväčší sen!

Marek Hamšík splnil týranému chlapčekovi sen. Zobraziť galériu (14)
Marek Hamšík splnil týranému chlapčekovi sen. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Život nie je ku každému vždy spravodlivý. A takýto prípad je aj deväťročný Alex, ktorý si za tých pár rokov prežil viac, ako mnohí dospelí. Prešiel si doslova peklom. Jeho mama totiž žila s mužom, ktorý týral nielen ju, ale aj jej synčeka. Dokonca chlapčeka dusil a hodil ho o stenu. Napokon sa ho ujala stará mama, pri ktorej je šťastný. A teraz ešte viac, za čo môže Marek Hamšík!

Deti by si mali užívať bezstarostné detstvo plné hier, no nie každý chlapček či dievčatko majú to šťastie. Bohužiaľ, niektoré deti si zažijú doslova peklo. Aj 9-ročný Alex je takýto prípad. Školák žije už štvrtý rok u svojej starej mamy Betky. Tá sa chlapčeka ujala a už tri roky je jej súdne zverený do opatery. Betka sa o svojho vnuka vzorne a s láskou stará.

Chlapček si prešiel v minulosti peklom. Partner jeho mamy ho týral.
Zobraziť galériu (14)
Chlapček si prešiel v minulosti peklom. Partner jeho mamy ho týral.  (Zdroj: TV JOJ)

Kým sa dostal ku svojej starkej, žil Alex s mamou a jej priateľom. A práve on bol surový agresor. „Dušan bol z Michaloviec a on nás týral. Bil nás. On nebol môj otec, bol to mamin priateľ. Chytil mi nohu a hodil ma o stenu. Aj mamu. Keď šla po mňa, chytil ju a rutil ju o roh. Volali sme políciu,“ vysvetlil chlapček v relácii V siedmom nebi. S mamou prežívali chvíle strachu a nepomohlo ani volanie mužov zákona.

Ľudia sa mnohokrát čudujú, prečo týrané ženy nekonajú. Pretože sa boja o život. A bála sa aj Alexova mama. „Škrtil ho. Áno, štvorročného ho škrtil. Boli sme s ním na pohotovosti. Ona sa ošetriť nedala, lebo sa ho bála. On ju zamykal doma,“ zaspomínala si so smútkom Betka. Agresor jedného dňa predsa len skončil v rukách polície a šiel do väzby. I keď je Alex už pár rokov so svojou starou mamou a má pokojný život, jazvy na jeho dušičke ostali a strach ho stále akosi máta. Podľa jeho starej mamy sa bojí ísť sám aj na záchod.

Malý Alex zbožňuje hrať futbal a jeho veľkým snom je byť taký úspešný a obľúbený, ako je Marek Hamšík. Vďaka Vilovi Rozborilovi a relácii V siedmom nebi sa chlapčekovi splnil sen aspoň čiastočne. Stretol svoj veľký vzor a dokonca si s ním zahral aj futbal. Chlapček tak po všetkom zlom, čo zažil, mal úsmev na tvári a deň s Marekom Hamšíkom si dosýta vychutnal.

Alexovi sa splnil sen a stretol sa s Marekom Hamšíkom, s ktorým si zahral futbal.
Zobraziť galériu (14)
Alexovi sa splnil sen a stretol sa s Marekom Hamšíkom, s ktorým si zahral futbal.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Vilo RozborilMarek HamšíkV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu