Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovenská herečka žiari šťastím: Je z nej dvojnásobná mama!

Zo slovenskej herečky je dvojnásobná mama. Zobraziť galériu (5)
Zo slovenskej herečky je dvojnásobná mama. (Zdroj: geschaphotography.com)

BRATISLAVA - Sympatická a veselá Dominika Morávková (29), ktorá je nielen herečkou, ale aj speváčkou v zoskupení S hudbou vesmírnou, sa prednedávnom stala dvojnásobnou mamou. K dcérke Amélii pribudol malý súrodenec a rodinka si užíva spoločné chvíle vo štvorici!

Dominika Morávková, ktorú si diváci môžu pamätať z jojkárskeho seriálu Divoké kone, má obrovský dôvod na radosť. Na svojom instagramovom profile sa pochválila záberom, na ktorom je s manželom, dcérkou Améliou a bábätkom v brušku. Jej popis k fotografii je viac ako veľavravný a blondínka dala takto na známosť, že už sú štvorčlenná rodina.

Galéria: Dominika Morávková

„Toto už ani pravda nie je! Vtipná zostava v očakávaní sa pár dní dozadu zmenila na silnú štvoricu fajn ľudí pod jednou strechou. Milujem svoju rodinu,” napísala dnes už dvojnásobná mama Dominika. Podľa informácií televízie Markíza má herečka doma synčeka.

„Sme zdraví a máme za sebou krásny prvý týždeň. Damián Hugo má dve mená, jedno mu dal tatino a druhé jeho sestra Amélia. Užívam si šestonedelie a oddych. No a najlepšie sa máme, keď sme všetci štyria spolu doma,” prezradila pre web spomínanej televízie. Čerstvej dvojnásobnej mamine srdečne gratulujeme.

Z Dominiky Morávkovej je dvojnásobná mama!
Zobraziť galériu (5)
Z Dominiky Morávkovej je dvojnásobná mama!  (Zdroj: Instagram D.M.)

Viac o téme: Dominika Morávková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu