Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slovenská moderátorka nabrala odvahu: Ukázala "vykojené" prsia!

Slovenská moderátorka nabrala odvahu! Zobraziť galériu (4)
Slovenská moderátorka nabrala odvahu!

BRATISLAVA - Osobnosti zo šoubiznisu sú neustále pod drobnohľadom verejnosti. V dobe sociálnych sietí ich život môže sledovať v podstate ktokoľvek a ak by ste si mysleli, že na Facebooku či Instagrame medzi ich "followerov" patria iba fanúšikovia, ste na omyle. Byť "hejterom" je čoraz populárnejšie, a tak si naše známe tváre musia občas vypočuť aj poriadne nelichotivé poznámky. No a výnimkou nie je ani moderátorka Dominika Dadíková.

Dominika známa aj ako Dede rozhodne nepatrí medzi ženy, ktoré by sa silou-mocou potrebovali predvádzať či pretŕčať. O to väčším prekvapením bolo, keď zverejnila na jej pomery naozaj odvážny záber. Blondínka tam pózuje v koženej bunde, tá je však rozpnutá a spod nej jej vykúkajú prsia v čiernej bielizni. Ona sama v popise k fotografii priznala, že o tom, či ju vôbec zverejní, premýšľala dlhší čas.

„Moje staré ja chvíľu kričalo, že tá foka je na matku moc odvážna. Z druhého kúta sa vynorila spomienka, ako mi v lete jedna pani na fotku v plavkách napísala, že mám, ehm, vykojené sesky,” napísala otvorene moderátorka, ktorá je aktuálne matkou dvoch krásnych synčekov. Aj keby teda spomínaná dáma mala pravdu, blondínka by mala na nedostatky svojej postavy pádny dôvod. Počas materstva je prvoradá starostlivosť o deti a snáď žiadna žena po pôrode z nemocnice neodišla s postavou, akú mala pred tehotenstvom. Podobných nepríjemných narážok na svoju figúru si Dominika vraj počas života už vypočula viac ako dosť.

Dominika je dvojnásobnou mamičkou - s partnerom vychováva synčekov Lea a Tea.
Zobraziť galériu (4)
Dominika je dvojnásobnou mamičkou - s partnerom vychováva synčekov Lea a Tea.  (Zdroj: Instagram D.D.)

Dnes si z nich však už ťažkú hlavu zjavne nerobí. „Jedna vec je, že mi chutí jesť. Veľa a aj sladkého. Druhá vec je, že už 3 a pol roka dojčím jedno chlapča za druhým a teda, zjedla by som aj tie decká, keby sociálka nevedela, že ich mám,” napísala s humorom jej vlastným a zároveň sa pochválila, že už rok sa venuje cvičeniu  a bez úpravy stravy sa jej doteraz podarilo zhodiť úctyhodných 10 kilogramov. Okrem toho dievčatám venovala ešte niekoľko motivačných viet, tie si môžete prečítať v celom príspevku nižšie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chvíľu som váhala, či táto foto nepatrí už do súkromného archívu...ale fakt len chvíľu, kým som tomu môjmu bývalému JA neukázala psssst! Páčim sa tu sama sebe. Navyše je to fotené v deň, keď som bola na nové vlasy Moje staré JA však chvíľu kričalo, že tá fotka je na matku moc odvážna. Z druhého kúta sa vynorila spomienka, ako mi v lete jedna pani na fotku v plavkách napísala, že mám vykojené ehm sesky a v neposlednom rade sa o slovo hlásilo aj moje zakomplexované JA, ktorému bolo odmalička nakladané. Alebo som jediná dcéra, segra, spolužiačka či kolegyňa, ktorá si niekedy vypočula poznámku typu: “noooo tu ricisko máte v rodine..” alebo “kukni jak sa ti stehná šúchajú o seba” alebo “ty si tehotná? Či to máš len také vyžraté bengoro..” AKOŽE wtf??!!! Jedna vec je, že mi chutí jesť. Veľa a aj sladkého. Druhá vec je, že už 3 a pol roka dojčím jedno chlapča za druhým a teda zjedla by som aj tie decká, keby sociálka nevie že ich mám A tretia vec je, že nám ženám je dodrbávané sebavedomie od malého dievčatka. Jednak nás vkuse porovnávajú medzi sebou a samozrejme skôr ako pochvalu v čom sme výnimočné, počujeme kritiku, v čom sme pozadu/horšie atď. Ja odvždy milujem tepláky a voľné tričká. Viete prečo? Lebo sú pohodlné a skryjú čo treba keď zožeriete viac ako treba to nie je smiešne, že? Keď si predstavíte, že takéto mučenícke myšlienky idú v hlave vášmu decku. Aj ja sa len učím páčiť sa sama sebe. A to mám ochvíľu 34 aké miešačky má mať v hlave zmätená puberťáčka s ktorou vyšívajú hormóny a ktorej sa posmievajú spolužiaci? nooo veru som rada, že mám seba aj to žrádlo tak rada, že som neskončila s anorexiou alebo bulímiou Ja som totiž odvždy bola taký mápič..viete čo

Viac o téme: Dominika Dadíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu