Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka Žilková chcela vzdať hold Gottovi, namiesto toho bonzla dcéru: Hanychová a Prachař sa rozvádzajú!

Žilková chcela vzdať hold Gottovi, bonzla dcéru. Zobraziť galériu (5)
Žilková chcela vzdať hold Gottovi, bonzla dcéru. (Zdroj: Instagram A.H./Ján Zemiar)

PRAHA - Smrť speváckej legendy Karla Gotta (†80) zasiahla mnohé známe tváre, ktoré ho poznali a medzi nimi aj herečku Veroniku Stropnickú Žilkovú (57). Zlatý slávik bol dokonca aj na svadbe jej dcéry Agáty Hanychovej (34), ktorá aktuálne prechádza krízou v manželstve. Dokonca natoľko, že už prišlo aj k rozvodovému konaniu a bonzla ju práve jej matka.

V utorok 1. októbra 2019 prišiel svet o legendárneho umelca a niekoľkonásobného Zlatého slávika Karla Gotta. Smutná správa zasiahla nielen jeho rodinu a priateľov, ale aj mnohé známe tváre českého, slovenského a dozaista aj zahraničného šoubiznisu. Výnimkou nie je ani herečka Veronika Stropnická Žilková.

Smrť Karla Gotta zasiahla aj herečku Veroniku Žilkovú.
Zobraziť galériu (5)
Smrť Karla Gotta zasiahla aj herečku Veroniku Žilkovú.  (Zdroj: Facebook)

Aj ona chcela vzdať maestrovi úctu a hold a aspoň virtuálne sa s Gottom rozlúčiť. Na svoj Facebook a Instagram zavesila odkaz, v ktorom neopomenula ani svoju dcéru Agátu Prachařovú Hanychovú. Tá sa zrejme čochvíľa opäť stane právoplatne len Hanychovou.

Hoci chcela dať Žilková týmto spôsobom posledné zbohom spevákovi, bonzla svoju dcéru, že práve prechádza rozvodom. Po kríze s Jakubom Prachařom, ktorá sa na verejnosť dostala vďaka Agáte ešte na Veľku Noc, tak zrejme pristúpili manželia k radikálnemu kroku. K aktuálnej situácii sa nechceli vyjadrovať, no Prachařova svokra si pustila jazyk na špacír.

„Ako to bude dnes vyzerať pri nebeskej bráne? Sv. Peter, tu je Gott. My už tu Boha máme, hovorí sv. Peter. A vie spievať? Pýta sa božský Kája.... Smútok... Kus nášho života... Foto na svadbe mojej práve sa rozvádzajúcej dcéry Agáty... Dievčatká Gottové držte sa, ste ešte tak malé...“ znel odkaz Žilkovej na sociálnych sieťach. Na Instagrame ho však už stihla upraviť a z Facebooku rovno vymazať. Asi si uvedomila, že opäť vytárala, čo nemala.

Veronika Žilková chcela vzdať hold Gottovi, namiesto toho prezradila dcérin rozvod.
Zobraziť galériu (5)
Veronika Žilková chcela vzdať hold Gottovi, namiesto toho prezradila dcérin rozvod.  (Zdroj: Facebook V.Ž.)

Viac o téme: Agáta HanychováKarel GottJakub PrachařVeronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu