Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bývalá jojkárska hviezdička pred súdom za brutálnu bitku: Hrozí mu 12 rokov basy!

Začal sa súd s Leom Beránkom. Zobraziť galériu (5)
Začal sa súd s Leom Beránkom.

PRAHA - Bývalý účastník sexi reality šou Hotel Paradise Leo Beránek (29) má opäť opletačky so súdom. Po tom, ako si pred niekoľkými rokmi odsedel ročný trest za ublíženie na zdraví a napadnutie verejného činiteľa, tentokrát mu hrozí až 12 rokov za mrežami!

V pondelok sa v susednom Česku začal súd s amatérskym kickboxerom a rapperom Leom Beránkom. Ten pojednáva až o dvoch napadnutiach, v ktorých mal Beránek figurovať. Provokatér, ktorého už rok držia vo vyšetrovacej väzbe, však tvrdí, že ani jeden z útokov nezapríčinil.

Bývalá jojkárska hviezdička pred
Zobraziť galériu (5)

K prvému útoku malo dôjsť v minulý rok v máji. Pred podnikom v centre Prahy ho zachytila bezpečnostná kamera. Údajne opitý Beránek mal opakovane udrieť do hlavy muža a po tom, ako sa napadnutý snažil vstať zo zeme, mal mu mladý bitkár kopnúť do čeľusti. Po útoku muž stratil vedomie a skončil s otrasom mozgu a otvorenou zlomeninou čeľusti.

Beránek síce priznal, že muža naozaj napadol, no bráni sa tým, že išlo o drogového dílera, ktorý pred barom mlátil iného človeka, a dokonca vztiahol ruku aj na jeho priateľku, keď sa mu snažila pomôcť. Kopanec, ktorý v závere napadnutému uštedril, obhajuje Leo ako reflex. „Ja za to naozaj, naozaj nemôžem, že mi noha po tejto kombinácii (úderov) sama vykopne,” povedal pred súdom na svoju obranu.

Bývalá jojkárska hviezdička pred
Zobraziť galériu (5)

Druhý útok sa mal stať len o päť dní neskôr v jednom z pražských parkov. Leo mal zaútočiť na svojho invalidného spolužiaka zo školy. Mladíka s barlami mal zhodiť z lavičky a dobiť teleskopickým obuškom. Aj v tomto prípade má však raper svoju vlastnú verziu príbehu. So spolužiakom sa mal stretnúť už o niekoľko dní skôr a spolu s jeho partiou ich pozval k sebe domov, aby si od nich kúpil pervitín. Po jeho požití však začal mať problémy so srdcom a nadobudol presvedčenie, že mu partia podala inú látku za účelom vykradnúť mu byt. Do parku sa preto po niekoľkých dňoch vrátil, aby situáciu vyriešil. Pred súdom poprel, že by mladíka fyzicky napadol. Údajne išlo len o slovný útok.

Bývalá jojkárska hviezdička pred
Zobraziť galériu (5)

Napadnutý muž z parku naopak tvrdí, že k bitke skutočne došlo, zároveň ale vyhlásil, že útočníka nikdy pred tým nevidel a vôbec ho nepozná. Ako sa zamotaná situácia nakoniec vyjasní a aký trest si vypočuje mladý bitkár, o tom už rozhodne súd.

Viac o téme: Leo Beránek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu