Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vždy dokonale upravená markizáčka zhodila náter: TAKTO vyzerá Vavrinčíková bez štipky mejkapu!

Lenka Vavrinčíková odhalila tvár bez líčidiel. Zobraziť galériu (5)
Lenka Vavrinčíková odhalila tvár bez líčidiel.

BRATISLAVA - Lenku Vavrinčíkovú sme už videli s rôznym imidžom. Elegantnú z televízneho vysielania, v krásnych róbach počas galavečerov či spoločenských udalostí, ale aj v úlohe plešatého potetovaného speváka, za ktorého ju zamaskovali počas šou Tvoja tvár znie povedome. Teraz však všetky masky odhodila a ukázala svoju pravú tvár.

Moderátorka Lenka Vavrinčíková je neodlučiteľnou súčasťou markizáckych obrazoviek už niekoľko rokov. Najskôr začínala v Počasí, teraz sa divákom pravidelne prihovára z Televíznych novín. Pred tým, ako sa postaví pred kamery, do rúk si ju vezmú vizážisti a vlasoví stylisti, ktorí presne vedia, čo brunetke pristane, a postarajú sa o jej dokonalý vzhľad.

Vždy dokonale upravená markizáčka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.V., )

Doma je však moderátorka vo svojej komfortnej zóne, kde ťažký mejkap ide bokom a markizáčka svoju pleť vo voľných chvíľach zbytočne nezaťažuje. Keďže je však Lenka prirodzene krásna, nerobí jej problém podeliť sa aj o takéto "nahé" fotky so svojimi sledovateľmi na sociálnych sieťach. Urobila tak aj v pondelok, keď na svojom profile zverejnila záber z kuchyne. Na ňom sympatická moderátorka ukázala nielen jej kuchárske pokusy, ale aj tvár bez štipky líčidiel.

Vždy dokonale upravená markizáčka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.V., )

A treba uznať, že Lenka je jednou z tých žien, ktoré nepotrebujú filtre ani photoshop a zdá sa, že moderátorka sa touto cestou ani neplánuje vydať. Zdravá pleť a úprimný úsmev jej úplne stačí k tomu, aby si získala sympatie fanúšikov aj divákov.

Viac o téme: Lenka Vavrinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu