Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Speváčka Švidraňová rok po pôrode: Konečne sa jej podarilo zhodiť kilá navyše... TAKTO teraz vyzerá!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (9)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Instagram B.Š.)

BRATISLAVA - Už je to takmer rok, čo sa krásna rodáčka zo Žiliny Barbora Švidraňová (30) stala mamou malého Gabriela. Ako takmer každej žene, aj ryšavke ostali nejaké tie kilá na bokoch. Navyše sa musela popasovať s diastázou, ktorá ju potrápila. Speváčka sa však rozhodla, že sa nadbytočných kíl zbaví a za posledné 3 mesiace prešla výraznou zmenou. Úplne spokojná však stále nie je.

Barbora patrí medzi krásne ženy, no ako nejednu, aj ju v minulosti potrápila nadváha. Vo svojom tele sa necítila dobre, a tak sa rozhodla niečo urobiť. Vyradila solenie, sladenie, pridala ovocie, zeleninu a vitamíny. Vďaka tomu sa jej podarilo schudnúť a stala sa z nej doslova sexica. Postavu sa jej darilo udržiavať.

Po pôrode Barbora Švidraňová bojovala s diastázou.
Zobraziť galériu (9)
Po pôrode Barbora Švidraňová bojovala s diastázou.  (Zdroj: Instagram B.Š.)

Pred rokom však priviedla na svet synčeka, ktorý je pre ňu celý svet, a zbaviť sa všetkých popôrodných kíl sa jej neporadilo hneď. Navyše mala diastázu ako mnohé iné matky, ktoré na svet priviedli dieťatko. Chcela sa však dostať na svoju predošlú váhu, preto siahla po obrovskom pomocníkovi - proteínoch.

Ako sama tvrdí, na cvičenie za posledné mesiace veľa času neostalo, a tak odbúrať nabytočné kilá zvládla vďaka strave. „V marci som mala pauzu kvôli výberu mandlí, ale už len 3kg a budem na svojej ideálnej váhe vzhľadom na svoju výšku! Svalstvo zachované, odbúral sa mi len čistý tuk a to iba zmenou stravovania, pretože pravidelne cvičiť sa mi momentálne veľmi nedá. Ale už aj na to sa chystám! Tak čo, ešte stále váhate či vysokoproteínová diéta funguje?" napísala k najnovším záberom Barbora, ktorej sa za tri mesiace podarilo schudnúť 8 kilogramov, čo je aj vidieť. Speváčka vyzerá výborne!

Barbora Švidraňová vložila svoju dôveru do stravy a za tri mesiace zhodila 8 kíl.
Zobraziť galériu (9)
Barbora Švidraňová vložila svoju dôveru do stravy a za tri mesiace zhodila 8 kíl.  (Zdroj: Instagram B.Š.)

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu