Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kollárov syn (3) hrá vo videoklipoch slovenských spevákov: Rozhodla o tom matka... Čo na to Boris?!

Boris Kollár a jeho syn Christian Alexander Kollár Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár a jeho syn Christian Alexander Kollár (Zdroj: Instagram B.K./P.S.)

BRATISLAVA - Bude z neho hviezda? Druhý najmladší potomok multiotecka Borisa Kollára (53) Christian Alexander (3), ktorého má s exotickou kráskou Paulou Simões (37), sa už stihol objaviť v dvoch videoklipoch slovenských spevákov. O účinkovaní malého Kollára rozhodla matka. Čo na to jeho otec?

Boris Kollár sa môže pochváliť 10 krásnymi deťmi, pričom každé má nadanie na niečo iné. Z malého Christiana Alexandra zrejme vyrastá detská hviezda. Už pred rokom sa objavil vo videoklipe Roba Opatovského a teraz je to tu opäť! Tentokrát si kučeravý chlapček zahral v novinke speváčky Suzie Hroncovej - Cesta.

Christian Alexander Kollár si zahral po boku Matúša Kvietika v klipe Roba Opatovského.
Zobraziť galériu (8)
Christian Alexander Kollár si zahral po boku Matúša Kvietika v klipe Roba Opatovského.  (Zdroj: YouTube)

Keďže malý Christian žije s matkou, zaujímalo nás, či Paula konzultovala rozhodnutie nechať syna účinkovať v klipe aj s jeho otcom. „To bolo iba Paulino rozhodnutie, ale ja s tým nemám žiaden problém," prezradil nám multiotecko, ktorý môže byť na chlapčeka hrdý, že už v tak nízkom veku zvláda natáčanie videoklipov.

To, že sa objavil v hudobných videách, však nie je jeho jediné zviditeľnenie. Paula totiž druhému najmladšiemu synovi multiotecka založila aj instagramový profil, o čom sme vás už v minulosti informovali. Borisa Kollára sme sa však predsa len opýtali, aký má názor na toto, keď mu neprekáža synova „herecká" kariéra. „Ja si myslím, že tie sociálne siete v tomto prípade by nemali byť používané na propagáciu detí," uzavrel politik pre Topky.sk. Aj z tohto dôvodu sa zrejme snaží drobca chrániť Barbora Balúchová, ktorá synčeka takmer vôbec neukazuje, teda aspoň jeho tvár.

Viac o téme: Boris KollárChristian Alexander KollárPaula Simões
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu