Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Richterová z Markízy v problémoch: Susedia ju nechceli vpustiť do bytovky... Spravili z nej zlodeja!

Dominika Richterová Zobraziť galériu (6)
Dominika Richterová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Mladá, krásna, známa a predsa si mysleli, že je zlodej! Herečka Dominika Richterová (27), ktorá už vyše roka patrí do tímu markizáckeho sitkomu Susedia, sa nedávno dostala do problémov. Ostala totiž stáť pred bytovkou a nevedela sa nijako dostať do vlastného bytu. Obyvatelia bytového domu si totiž mysleli, že sa chce dovnútra dostať neoprávnene.

Sympatická herečka si v pondelok poriadne zavarila a dostala sa do problémov. Už rok býva vo svojom, a tak sa rozhodla osláviť prvých 365 dní vo vlastnom s kamarátkou a byt takzvane znovukolaudovať. Nechýbalo vínko, ktoré sa rozhodli vychutnať si na čerstvom vzduchu pred panelákom.

„Nepýtajte sa, prečo pijeme víno vonku. Byt mi zabuchol dvere pred nosom. Teda zabuchla som ich ja v domnienke, že kľúče mám – ako vždy – vo vačku. Nie, nie, nie. Takže po zistení, že ich nemám ani ja, ani kamoška a ani sa neutopili v pohári vína, nasledoval dvadsaťminútový záchvat smiechu,“ opisuje situáciu blondínka.

Dominika Richterová skončila vymknutá pred bytom. Namiesto plaču ju však zadúšal záchvat smiechu.
Zobraziť galériu (6)
Dominika Richterová skončila vymknutá pred bytom. Namiesto plaču ju však zadúšal záchvat smiechu.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Keďže sa nemali ako dostať ani cez hlavné vchodové dvere, ktoré sú na čip, skúsili šťastie a ochotu susedov. Zobudili polovicu domu. Nie všetci susedia však mali pochopenie a dvom slečnám neverili, že v paneláku naozaj majú byt. „Týmto ďakujem anglicky hovoriacim susedom, že si myslia, že som bezďák alebo zlodej a nechceli nám otvoriť ani za nič. Som majiteľ bytu! Našťastie sú tu aj dobrí susedia, ktorí ochrapkane vyšli z postieľky a zachránili nás,“ prezradila Dominika.

Tento pán bol Dominikinim záchrancom, ktorý jej byt otvoril.
Zobraziť galériu (6)
Tento pán bol Dominikinim záchrancom, ktorý jej byt otvoril.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Napriek tomu, ako sama tvrdí, vyhrané nemali. Ešte bolo potrebné dostať sa do bytu. A keďže kľúče nenechali ani na rohožke pred bytom, ostávala jediná možnosť – zavolať zámočníka. Toho sa chopila herečkina kamarátka hneď po tom, ako so 6 percentami baterky na mobile zdokumentovala situáciu vo forme fotiek a videí.

„Kamoška zavolala záchrancu, ktorý nás zachránil od noci strávenej na chodbe. Ten, keď videl tie 2 vínové poháre, mu bolo jasné, že sa s nami nudiť nebude a nenudil sa veru. Tak tomuto hovorím súkromné ženské utrhnuté párty,“ zakončila Richterová slovami, že to, čo sa dialo po otvorení dverí, radšej už nebude popisovať.

Viac o téme: Dominika Richterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu