Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Opilecký škandál Patrasovej: Krvné testy ju usvedčili... Tri roky natvrdo?!

Dáda Patrasová šoférovala s viac ako dvomi promile alkoholu v krvi. Zobraziť galériu (4)
Dáda Patrasová šoférovala s viac ako dvomi promile alkoholu v krvi. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Počas vianočných sviatkov mala Dáda Patrasová (62) dopravnú nehodu. Tú síce nezavinila ona, no vyrobila si ňou obrovské problémy. Pri dychovej skúške jej totiž muži zákona namerali 2,5 promile. 28 dní po nehode polícia zverejnila aj výsledky krvných testov. A potvrdilo sa, že herečka naozaj pila... Teraz jej hrozia 3 roky natvrdo!

Dáda Patrasová si koncom roka vyrobila škandál. Po dopravnej nehode, ktorú síce nespôsobila ona, jej totiž muži zákona namerali 2,5 promile v dychu. Vtedy herečka zaryto tvrdila, že pila deň predtým a pod vplyvom alkoholu by si za volant určite nesadla. 


Patrasová rozflákala luxusné auto: Nafúkala vraj 2,5 promile... Hrozia jej 3 roky basy!


Neskôr sa však ku všetkému priznala. Keď totiž uvidela fotku svojho manžela Felixa Slováčka a jeho milenky Lucie Gelemovej pri vianočnom stromčeku, zložila sa. „Otvorila som si víno. A priznám sa, že som pila veľa,“ sypala si popol na hlavu Patrasová. 

A v týchto chvíľach všetko potvrdila aj polícia, ktorá zverejnila výsledky krvných testov. „Odborným vyhodnotením bola v krvi zistená hodnota mierne presahujúca dve promile,“ povedal denníku Aha! policajný hovorca Tomáš Hulan. Herečke teraz hrozí odňatie slobody až na tri roky. 

Viac o téme: Dáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu