Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nová kráska po boku feši markizáka: Touto nahradil Havranovú?!

Nová kráska po boku feši markizáka! Zobraziť galériu (5)
Nová kráska po boku feši markizáka! (Zdroj: pixabay.com)

TATRANSKÁ LOMNICA - Zdá sa, že aj on sa už pohol ďalej. Minulý rok fanúšikov tanečnej šou Let's dance prekvapila informácia, že najväčšieho fešáka spomedzi tanečníkov sa podarilo zbaliť Mary Havranovej (24) - dnes už Bartalos. Ich románik trval len pár mesiacov a ich cesty sa rozišli. Herečka sa medzitým stihla vydať a dnes už čaká prvé dieťatko. No a vyzerá to tak, že polovičku si našiel už aj jej ex Lukáš Hojdan!

Lukáš sa rozhodol posledné dni v roku stráviť pobytom v našich Vysokých Tatrách. Na sociálnej sieti sa pochválil niekoľkými fotografiami a videami, istý čas dokonca strávil aj so svojou bývalou tanečnou partnerkou – komičkou Evelyn. Keď však neskôr zverejnil fotografie z výletu na Lomnický štít, bolo zrejmé, že spoločnosť mu robí jediná žena.

Lukáš Hojdan trávil posledné dni v roku po boku tejto krásky.
Zobraziť galériu (5)
Lukáš Hojdan trávil posledné dni v roku po boku tejto krásky.  (Zdroj: Instagram)

S brunetkou Terezou majú k sebe očividne blízko.
Zobraziť galériu (5)
S brunetkou Terezou majú k sebe očividne blízko.  (Zdroj: Instagram)

Tá sa nachádzala na väčšine záberov. Tanečník k nej má zjavne blízko, v popisoch totiž nechýbali ani srdiečka či emotikon zamilovaného páru. Podľa označenia ide o Češku Terezu, sympatickú modrookú brunetku. Tá na svoj profil taktiež zavesila videá a snímky s Lukášom a zdá sa, že medzi nimi skutočne ide o čosi viac, než len o priateľstvo. Uvidíme teda, či sa k sebe dvojica napokon prizná aj oficiálnejšie.

Viac o téme: Let's danceLukáš Hojdan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu