Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Majster Gott pod papučou: TOTO má od ženy zakázané!

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Zlatý český slávik si žije ako v bavlnke a človek by si povedal, že má všetko, na čo si spomenie. Opak je však pravdou. Karel Gott (79) je totiž tak trochu pod papučou. Manželka Ivana (42) mu zakázala jazdu na aute! Nemôže odšoférovať ani pár metrov.

V poslednom čase prekonal božský Kája opäť náročné ochorenie, kvôli ktorému skončil v nemocnici. Z najhoršieho je už však vonku, a tak by sa mohol tešiť z radostí, ktoré život ponúka. Na jednu z nich však môže zabudnúť, pretože mu ju zakázala manželka.

Rodina má o božského Káju strach.
Zobraziť galériu (4)
Rodina má o božského Káju strach.  (Zdroj: Profimedia)

Gott si kúpil prvýkrát v živote veľkopriestorové, rodinné auto, no za volant sadnúť nemôže. Manželka Ivana sa o neho bojí natoľko, že nesmie šoférovať žiadne auto, dokonca ani len na pár metrov. „Karel mal doma návštevu. Keď ich vyprevádzal k dverám, poprosil svokru, nech mu podá kľúče od auta, že si zájde do lahôdkárstva pre víno a syry,“ prezradil pre Aha! zdroj zo spevákovho okolia.

Svokra pohotovo zakričala na Ivanu, či Karlovi kľúče môže dať, no odpoveďou Gottovej bolo jasné a razantné nie. Hoci si teda kúpil auto, môže sa naň akurát pozerať alebo sa v ňom nechať voziť inými. Strach ženy o jeho zdravie je väčší ako túžba splniť manželovi všetko, čo mu na očiach vidí.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu