Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

1. česko-slovenská topmodelka (53) stratila zábrany: Úplne NAHÉ zábery... Vidno jej všetko!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková (Zdroj: New Beauty)

LOS ANGELES - Pavlína Pořízková (53) síce žije v Amerike, vyrastala vo Švédsku, ale pochádza z Českej republiky, kde sa narodila. Ako prvej z vtedajšieho Česko-Slovenska sa jej podarilo vstúpiť do vôd svetového modelingu, kde rozbehla kariéru topmodelky. A naplno by sa tejto profesii mohla venovať dodnes. Na sociálnu sieť Instagram totiž vešia jednu nahú fotku za druhou. A napriek tomu, že prah 50-ky prekročila už pred tromi rokmi, stále vyzerá super!

Meno Pavlíny Pořízkovej je neodmysliteľne späté s plavkovým vydaním Sports Illustrated. Ako prvej z vtedajšieho Česko-Slovenska sa jej podarilo preraziť vo vodách svetového modelingu a dokonca sa ocitnúť v špeciálnom vydaní športového magazínu. Odvtedy uplynuli azda aj 3 desiatky rokov... No rodáčka z Českej republiky svojím výzorom ohuruje dodnes. 

Nedávno totiž nafotila sériu poriadne šteklivých fotiek pre taliansky módny časopis Celebrating Made in GRAZIA. A snímkami sa teraz postupne pýši na sociálnej sieti Instagram. Jej profil je doslova zaplavený intímnymi snímkami, ktoré plavovláskino nahé telo zachytávajú v plnej kráse. Prsia, zadok aj tie najintímnejšie partie musela pred zverejnením na webe cenzurovať. 

Pavlína Pořízková sa na sociálnej sieti Instagram pýši takýmito sexi fotkami.
Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková sa na sociálnej sieti Instagram pýši takýmito sexi fotkami.  (Zdroj: Instagram P.P./Celebrating Made in Grazia)

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu