Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

TRAPAS jojkárskej hviezdy kvôli nezaplatenému účtu: Vypli ju!

Nela nezaplatila, tak ju odpojili. Zobraziť galériu (9)
Nela nezaplatila, tak ju odpojili. (Zdroj: Instagram N.S.)

PRAHA - Jojkárska hviezdička si nedá pokoj a po trapase s pomýleným dňom odletu sa svojim fanúšikom pochválila ďalším. Nelu Slovákovú (28) sledujú tisíce ľudí a ona ich zásobuje zábermi zo svojho súkromia. Momentálne žiari šťastím po boku slovenského hokejistu Lukáša Kozáka (26). Úsmev na tvári jej však v pondelok večer zamrzol.

Ľuďom sa predstavila v jojkárskej šou Hotel Paradise v roku 2012, ktorú nakoniec aj vyhrala. Prešlo šesť rokov, no na Nelu sa nezabudlo. Sem-tam si odskočí niečo nafotiť a vo veľkom podniká s plavkami. Po nevydarenom vzťahu s bývalým priateľom teraz doslova žiari vďaka obrancovi popradských kamzíkov.

Šťastie a zamilovanosť z Nely Slovákovej a Lukáša Kozáka priam srší.
Zobraziť galériu (9)
Šťastie a zamilovanosť z Nely Slovákovej a Lukáša Kozáka priam srší.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Aj on je súčasťou mnohých blondínkiných príspevkov. V pondelkových instagramových stories síce chýbal, no Nela aj tak dokázala pobaviť svojich sledovateľov. Nahrávala totiž jeden príbeh za druhým a nakoniec svojim fanúšikom aj vysvetlila, prečo ich takto zahlcuje.​

Slováková vyložila karty na stôl. „Dôvod pridávania takéhoto množstva storyčiek je celkom jasný. Už asi rok nie som schopná si zadať trvalý príkaz a nezaplatila som televíziu. A teda mi ju dneska odpojili,“ priznala blondínka. Keďže ostala bez televízie, vyplnila čas pridávaním internetových príspevkov. Takáto situácia sa môže stať naozaj každému, no Nela to poňala s humorom a našla si náhradu za pozeranie „do bedne”.

Nela Slováková odpojenie
Nela Slováková TV

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu